Fără categorie Favorite Politică 

PSD: „Bugetul pentru anul 2023 este unul care protejează românii”

PSD a susținut și adoptat un buget cu măsuri economice ce susțin locurile de muncă și funcționarea economiei într-o perioadă deloc ușoară.

Legea bugetului de stat pe anul 2023 și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2023 au fost promulgate prin decrete prezidențiale semnate de președintele Klaus Iohannis.

Bugetul pe anul viitor este un buget care, în ciuda unor presiuni financiare uriașe și a crizelor, protejează românii, susțin cei din PSD. Social-democrații anunță că au respins atât populismul unor politicieni cât și măsurile de austeritate, deloc potrivite în acest moment.

Ne-am pus amprenta pe acest buget cu măsuri ce au grijă ca românii să treacă cât mai bine peste această perioadă. Sunt prinse, de asemenea, și măsuri economice care susțin locurile de muncă și funcționarea economiei., anunță PSD.

Social-democrații indeamnă la precauție și responsabilitate în ceea ce privește politicile guvernamentale și susțin că au realizat în Coaliția de Guvernare un buget în sprijinul românilor, care rămâne fidel principiului de asigurare a unei protecții mai mari pentru categoriile vulnerabile.

Piața liberă din energie, cauza tuturor relelor din economie și din casele românilor, a fost adusă sub autoritatea legii și a interesului public. Doar așa am reușit să avem acest buget bun pentru români, bun pentru economie.”, spun social-democrații.

Anul viitor, în principal, bugetul va asigura măsurile necesare sprijinirea industriilor și companiilor care produc în România, obiectiv strategic, corect și justificat la ceea ce se întâmplă astăzi în lume.

Comunitățile locale vor fi sprijinite prin fonduri destinate dezvoltării, indiferent de mărimea acestora ori de conducerea politică, este o altă promisiune a PSD pentru anul 2023.

Related posts