Favorite Politică 

PSD Ialomița va avea candidați pentru funcția de primar până de Ziua României. La Slobozia sunt doi pe-un loc!

PSD Ialomița va stabili până la finalul lunii noiembrie, pe fiecare localitate din Ialomița, cu cine va merge la alegerile locale din 2024 pentru funcția de primar.

PSD Ialomița se pregătește pentru alegerile europarlamentare, primele din seria de alegeri ce vor avea loc în 2024, cele considerate a fi un antrenament util pentru cele mai importante alegeri de anul viitor, alegerile locale.

„Am terminat toate întâlnire pe zonă iar în jurul datei de 11 septembrie vom avea un Comitet Executiv județean în care vom stabili responsabilii pe fiecare localitate în parte și vom pregăti cea prima bătălie electorală din Ialomița, și anume alegerile europarlamentare.”, a spus Marian Pavel (foto), preşedintele PSD Ialomiţa, pentru www.infoialomita.ro.

Alegerile europarlamentare reprezintă un antrenament pentru alegerile locale din 2024. Până la sfârșitul lunii noiembrie trebuie să stabilim candidații la funcția de primar în toate localitățile. (MARIAN PAVEL, preşedinte PSD Ialomiţa)

„Sunt localități în care încă nu avem stabilit candidat pentru funcția de primar. Colegii care sunt responsabili de zonă trebuie să facă sondaje, să ne spună cetățenii care sunt cei mai buni oameni, în accepțiunea lor, și cu acei oameni să mergem candidați PSD pentru Primărie.”, a adăugat liderul social-democraților ialomițeni.

PSD Ialomița are doi potențiali candidați pentru funcția de primar al municipiului Slobozia

Pe lista localităților unde social-democrații încă nu au stabilit persoana ce va candida din partea partidului pentru funcția de primar este și cea mai importantă dintre ele, municipiul reședință de județ.

„În acest moment, la Slobozia avem doi potențiali candidați pentru funcția de primar. Se va face un sondaj între cei doi și cel care va sta mai bine în preferințele persoanelor chestionate va candida din partea PSD.”, anunţă Marian Pavel.

Este vorba de Alexandru Potor, în acest moment manager public la Consiliul Județean Ialomița, candidat și în 2020 din partea PSD la funcția de primar la Slobozia, și Adrian Mocioniu, fost primar ales pe listele PSD în 2016 și candidat în urmă cu trei ani pe lista PRO România.

Cei doi au pierdut în 2020 alegerile pentru funcția de primar al municipiului Slobozia în fața lui Dragoș Soare, candidatul PNL devenit primul primar ne-social-democrat din istoria municipiului reședință de județ.

Related posts