Favorite Politică Social 

PSD se alătură campaniei „Alege viaţa, NU drogurile!”

PSD Ialomiţa, prin preşedintele executiv Ştefan Muşoiu, a transmis în Parlament un mesaj tranşant împotriva drogurilor.

Deputaţi şi senatori PSD s-au alăturat campaniei „Alege viaţa, NU drogurile!”, în încercarea de a determina, mai ales, adolescenții și tinerii să nu cadă în patima consumului de substanțe interzise.

Ștefan Mușoiu, președinte executiv PSD Ialomița, a participat la prima ediție a Galei Sănătății Mintale, organizată de Asociația de Psihoterapie Cognitiv – Comportamentală de Grup.

A fost ocazia perfectă pentru ca deputatul de Ialomița să transmită că avem cu toții datoria individuală dar și colectivă să protejăm generațiile tinere de traficul și consumul de droguri.

„Riscurile majore la care se supun atunci când consumă droguri pot avea efecte ireversibile! Și, din păcate, de multe ori ajung să plătească această „distracție” cu propia viață! Nici adulții nu fac excepție, spre nefericirea întregii societății.”, a transmis Ștefan Mușoiu.

Parlamentarul ialomițean face parte din echipa PSD, parteneră în campania „Alege viaţa, NU drogurile!”, lansată de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și condusă de doamna ministru Natalia Intotero.

„Noi, cei din PSD, ne oferim tot sprijinul pentru oricare altă nouă acţiune de prevenţie a consumului de droguri în rândul tinerilor, dar şi în rândul celorlalte categorii de vârstă. Numai împreună vom putea contura o Românie şi o Europă mai sigure pentru toţi!”, a mai spus parlamentarul social-democrat.

Related posts