Favorite Sport 

Unirea Slobozia a pierdut la Slatina la ultima fază a meciului. Ce reacție a avut Adrian Mihalcea

Unirea Slobozia a rămas pe primul loc în Liga 2 deși a pierdut primul meci oficial din campionat, 0 – 1, în deplasare cu CSM Slatina.

Unirea Slobozia a fost urmărită de ghinionul accidentărilor în ultimele zile dar și în timpul partidei de la Slatina iar la final a ieșit învinsă de pe teren, cu gol primit în prelungirile prelungirilor meciului.

Obligat să-i găsească înlocuitor fundașului Ionuț Dinu, schimbat încă din minutul 20 în precedentul meci cu CSA Steaua București din cauza unei accidentări, antrenorul Adrian Mihalcea a mai primit o lovitură în preziua meciului de la Slatina.

Chiar la ultimul antrenament, tânărul Dragoș Lazăr a făcut entorsă iar toată strategia defensivă pregătită timp de o săptămână a fost ștearsă cu buretele.

În aceste condiții, Mihalcea nu a avut linia de apărare dorită ba, mai mult, ghinionul a lovit de două ori și în timpul meciului cu oltenii.

Alt fundaș de bază în echipa Unirea Slobozia, Dmytro Pospielov, a fost lovit și a fost obligat să iasă din teren încă din prima repriză, moment în care defensiva a fost improvizată din mers.

La pauză a rămas la cabine și căpitanul Constantin Toma, contrat tare în ultimul minut al primei reprize iar în repriza secundă a meciului cu CSM Slatina s-a accidentat și mijlocașul Serges Ekollo, cel care asigura stabilitatea în fața apărării. În aceste condiții, în minutul 95 echipa a cedat și a pierdut la ultimul corner al meciului.

Adrian Mihalcea: „Nu-i nimic, suntem pe primul loc, depinde numai de noi!”

Adrian Mihalcea a regretat la finalul meciului lipsa de atenție la marcajul individual la autorul golului victoriei gazdelor dar vede partea plină a paharului, locul 1 păstrat în Liga 2 în ciuda primei înfrângeri din sezonul competițional.

„Acesta este fotbalul, suntem căliți, suntem învățăți… Există neatenție, există responsabilitate sau lispă de responsabilitate și se pot întâmpla și astfel de situații.”, a spus antrenorul la final meciului de la Slatina.

Adrian Mihalcea a adăugat să echipa sa a traversat o săptămână grea, plină de accidentări ce i-au dat peste cap planurile tactice pregătite pentru o confruntare cu o echipă incomodă, cu o apărare foarte atentă.

„Parcă toată săptămâna am fost urmăriți de ghinion, s-au accidentat trei jucători, s-a dat peste cap toată strategia. Există un minut, o secundă fatidică și iei gol. Dar, nu-i nimic, suntem pe primul loc, depinde numai de noi. La un moment dat trebuia să vină și acest insucces, nu am ce să le reproșez în mare jucătorilor, vom analiza ce s-a întâmplat și ne vom pregăti pentru următoarea partidă.”, a completat antrenorul, citat de newsflux.ro.

Related posts