Favorite Politică 

Raluca Dumitrescu rămâne în topul preferințelor femeilor social-democrate din Ialomița

Raluca Dumitrescu, deputat PSD de Ialomița, va conduce în continuare organizația de femei, recunoaștere a rolului activ pe care-l are în familia social-democrată județeană.

Raluca Dumitrescu rămâne în topul preferințelor femeilor social-democrate din Ialomița, care au decis că este cea mai potrivită persoană pentru a le reprezenta în continuare interesele.

Dedicarea, implicarea totală și hotărârea de a crește calitatea vieții ialomițenilor, în primul rând, dar și românilor, în general, prin legile inițiate și susținute la nivel parlamentar au reconfirmat-o ca unica opțiune la președinția organizației județene de femei din PSD Ialomița.

Eforturile continue în promovarea rolului femeii în societate, prin acțiuni active ori de câte ori s-a ivit ocazia, au fost recunoscute și de Marian Pavel, președintele PSD Ialomița.

Iar eforturile dumneavoastră vor fi pe deplin răsplătite de noi, conducerea PSD Ialomița, pentru că vom genera alte oportunități profesionale în baza principiului social democrat de creștere a procentului reprezentării femeilor la nivel decizional. Vă asigur în continuare de sprijinul meu și vă urez să aveți parte de multe realizări notabile pentru viitor!”, a promis acesta la momentul reconfirmării Ralucăi Dumitrescu în fruntea organizației de femei.

Vă mai îndemn și să continuați să vă asumați proiecte îndrăznețe, să acționați întotdeauna cu corectitudine și integritate și să nu vă lăsați descurajate atunci când întâmpinați dificultăți! Să facem împreună din 2024 un an electoral câștigător pentru PSD Ialomița! Femeile social democrate la loc de frunte în topul preferințelor politice al județului nostru și al întregii țari! (MARIAN PAVEL, președinte PSD Ialomița)

PSD Ialomița continuă să rămână lider în rândul formațiunilor politice importante din județ în ceea ce privește promovarea femeilor și susținerea lor în obținerea unor mandate de parlamentari, funcții de primar, consilieri județeni ori consilieri locali.

Related posts