Administrație Favorite Sănătate Social 

REVOLTĂTOR: Managera Spitalului Municipal Urziceni a atacat în instanță amenda primită!

REVOLTĂTOR: În ciuda morții unui tânăr tratat superficial și a unei gravide ce a născut în fața Spitalului, Daniela Ianuș se simte nevinovată.

Daniela Ianuș, managera Spitalului Municipal Urziceni, a făcut un gest revoltător după două cazuri grave petrecute la unitatea spitalicească pe care o conduce.

Pusă politic primarul prieten Constantin Sava să se ocupe de Spitalul aflat în subordinea Primăriei Urziceni, managera cere în instanță anularea amenzii primite.

O sancțiune în valoare de 4.000 lei aplicată de DSP (Direcția de Sănătate Publică) Ialomița pe persoană fizică managerei Ianuș după ce la unitatea medicală s-au petrecut lucruri deosebit de grave.

Este vorba de o femeie însărcinată care, deși era în travaliu, nu a fost primită să nască în interiorul Spitalului Municipal Urziceni și lasată să aducă pe lume un copil pe trotuar și de un tânăr care a fost tratat cu superficialitate și după ce a fost trimis acasă ca vindecat a decedat.

Tupeul este direct proporțional cu incompetența

Daniela Ianuș, unsă manager la Spitalul Municipal Urziceni doar pentru că a avut calitatea de subalternă docială a primarului Constantin Sava, se arată indignată de amenda primită de la DSP.

Una mică, având în vedere atât gravitatea lucrurilor petrecute în unitatea medicală cât și salariul de cinci ori mai mare decât sancțiunea aplicată.

Managera a atacat în instanță procesul-verbal de contravenție emis de DSP Ialomița și așteaptă acum din partea Judecătoriei Urziceni s-o scape de plata sumei de 4.000 lei!

Orice om cu minimă de decență ar fi achitat amenda, recunoscând astfel că „talentul managerial” este, vorba lui Caragiale, admirabil, sublim dar lipsește cu desăvârșire.

Nu și Daniela Ianuș care așteaptă, probabil, pe lângă anularea amenzii și scuze publice de la familiile gravidei lăsată să nască pe trotuar și a tânărului mort după ce fost injectat cu un algocalmin în fund și trimis acasă!

Plus repunerea în funcție cu drepturi depline după ce amicul său, primarul Constantin Sava, a ales doar o suspendare temporară din funcția de manager de spital, măsură luată de ochii lumii, până se uită de întâmplările de la Spitalul Municipal Urziceni, în locul cuvenitei demiteri.

VIDEO: Firma primarului din Urziceni, vânzări către școli și către operatorul de apă – canal. Ce condamnare riscă Sava Constantin

Related posts