Favorite Sănătate Social 

Spitalul Urziceni: Bărbat de 32 ani, trimis acasă să moară câteva ore mai târziu

Spitalul Urziceni face obiectul unei anchete penale în urma decesului unui bărbat de 32 ani „tratat” cu algocalmin injectat în fund înainte să moară.

Spitalul Urziceni, celebru după ce cadrele medicale au dat afară din unitatea medicală o gravidă pentru a naște pe trotuar, este în centrul unor acuzații grave de malpraxis.

Un bărbat de 32 ani din Fierbinți, sosit la unitatea medicală în 30 iulie acuzând dureri acute în piept, a fost „tratat” cu algocalmin injectat în fund, i s-a făcut un examen EKG, i s-a recomandat o investigație pulmonară și trimis ca sănătos la domiciliu, potrivit celor relatate de www.barikada.ro.

Câteva ore mai târziu, George Alexandru Manolache a solicitat la 112 intervenția Ambulanței pentru că se simțea foarte rău. Din nefericire, la sosirea echipajului medical acesta deja decedase, în urma unui infarct miocardic!

I-au spus: Ce, nu mai puteai să aștepți cum ai așteptat până acum? Au preferat să îl trimită acasă. Acasă, unde a murit la mine în brațe. După ce l-am resuscitat eu… cu mâinile mele! (GEORGIANA MANOLACHE, soția bărbatului mort după vizita la Spitalul Urziceni)

Georgiana Manolache: „L-au trimis acasă, au zis că nu are nimic și acum soțul meu e la INML pe masă!”

Georgiana Manolache, soția îndoliată, este revoltată față de modul superficial în care bărbatul său a fost „tratat” la Spitalul Urziceni.

„Soțul meu mi-a făcut infarct, trimis acasă de ei cu un algocalmin făcut în fund, la 32 de ani. L-au trimis acasă, au zis că nu are nimic și acum soțul meu e la INML pe masă! I-au spus doar că are tensiunea mărită, nu i-au spus valori, absolut nimic…”, a povestit femeia pentru Euronews.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și neglijență în serviciu

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți-Târg au fost sesizați pe 1 august, în jurul orei 5.00, că un bărbat de 32 ani a decedat la locuința sa.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițisti precum și un echipaj al Ambulanței care a constatat decesul bărbatului, ce a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

„Din verificările efectuate a reieșit că pacientul s-ar fi prezentat în cursul nopții trecute la o unitate medicală de pe raza municipiului Urziceni unde a primit îngrijri medicale, ulterior revenind la domiciliu, unde a decedat.”, precizează IPJ Ialomița.

S-a deschis un dosar penal și în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

Related posts