Sport 

Robert Mustacă aduce victoria selecționatei România U20

Robert Mustacă, mijlocaș ofensiv la Unirea Slobozia, a înscris golul victoriei în meciul cu Portugalia U20.

Robert Mustacă, fotbalist la Unirea Slobozia, convocat la naționala României U20, a adus victoria echipei sale în meciul disputat la Voluntari cu selecționata similară a Portugaliei.

Nou-înființata națională U20 a României a câștigat la chiar primul meci oficial disputat în fața unei naționale puternice.

Portugalia a deschis rapid scorul dar fotbaliștii pregătiți de Bogdan Lobonț au reușit să înscrie de două ori pentru a câștiga confruntarea.

Mustacă, penalty executat impecabil

Selecționerul Bogdan Lobonț l-a titularizat pe jucătorul Robert Mustacă, fotbalist venit în acest sezon la Unirea Slobozia, echipă pentru care a marcat deja de trei ori.

Portugalia a început mai bine meciul disputat pe stadionul din Voluntari și a preluat conducerea după doar 5 minute, gol înscris de Agostinho.

În prelungirile primei părți, după o lovitură de la colțul terenului, românii au dejucat ieșirea la ofsaid și Baiaram a înscris cu capul din interiorul careului mic.

Golul victoriei avea să fie marcat de Robert Mustacă în minutul 70. Rotar a fost faultat în careu de portarul oaspeților iar fotbalistul Unirii Slobozia a executat impecabil de la punctul cu var, cu mingea trimisă în colțul opus plonjonului portarului.

Related posts