Favorite Sport 

Doi fotbaliști de la Unirea Slobozia au fost convocați la echipe naționale

Doi fotbaliști de la Unirea Slobozia, Liga 2, au fost incluși în loturile naționale ale României, U21 și U20.

Doi fotbaliști de la Unirea Slobozia, echipă neînvinsă în Liga 2 după cinci etape și calificată mai departe în Cupa României, i-au convins pe selecționerii României că merită să fie convocați.

Alexandru Stoica, chemat la naționala U21

Selecționerul Florin Bratu l-a chemat la echipa națională U21 pe atacantul Alexandru Stoica (foto) pentru acțiunea în care România va juca meciuri amicale cu Anglia și cu Georgia.

Alexandru Stoica este ultimul fotbalist transferat de Unirea înaintea startului oficial al campionatului în Liga 2 și s-a integrat perfect în formula gândită de Adrian Mihalcea.

Atacantul a reușit să înscrie în chiar primul meci în care a îmbrăcat tricoul Unirii Slobozia, victoria cu 2 – 0 de pe teren propriu cu CS Șelimbăr.

Unirea Slobozia are doi fotbaliști convocați la echipe naționale, pe Alexandru Stoica și pe Robert Mustacă. Felicitări antrenorului Adrian Mihalcea, staff-ului și succes celor doi jucători! (ILIE LEMNARU, manager UNIREA Slobozia)

Alexandru Stoica, venit împrumut pentru un sezon de la FC Voluntari, a înscris apoi în victoria la scor de tenis de câmp, 6 – 1 cu FC Brașov, și a mai punctat încă o dată în meciul de sâmbătă, 1 – 1 în deplasare cu Astra Giurgiu.

Robert Mustacă, chemat la naționala U20

Selecționerul Bogdan Lobonț l-a convocat pentru meciurile amicale ale echipei României U20 pentru amicalele cu Anglia și cu Portugalia pe mijlocașul ofensiv Robert Mustacă.

Acesta face parte din lotul de fotbaliști legitimați la Unirea Slobozia înaintea startului sezonului și a reușit până acum să aibă contribuții importante la victoriile obținute de echipă.

El a marcat o dublă în succesul din deplasare, scor 2 – 0, cu Unirea Dej, chiar la debutul în meci oficial pentru echipa lui Adrian Mihalcea.

Robert Mustacă este autorul singurului gol al meciului din Cupa României, victorie cu 1 – 0 pe terenul formației SC Popești-Leodeni, marcat în ultimul minut al prelungirilor reprizei secunde.

Related posts