Favorite Politică Sănătate Social 

Ștefan Mușoiu: „AUR atentează la sănătatea românilor manipulându-i cu minciuni. Vaccinarea se face doar la cerere!”

Ștefan Mușoiu, deputat PSD de Ialomița, critică discursul celor de la AUR, atrâng atenția că George Simion și colegii de partid mint românii.

Președintele executiv al PSD Ialomița, deputatul Ștefan Mușoiu, se arată deosebit de îngrijorat privind planul pe care membrii AUR l-au adoptat împotriva sănătății pe termen lung a românilor.

Deputatul PSD atrage atenția că reprezentanții AUR în frunte cu liderul lor, George Simion, mint că vaccinarea va fi obligatorie.

”George Simion trebuie făcut responsabil pentru orice încălcare a legii comisă la mitingul partidului său, pentru care avea obligația să se asigure că se desfășoară firesc și civilizat, fără violențe, fără escaladarea oricăror clădiri, fără agresarea forțelor de ordine, fără încercarea de a pătrunde cu forța într-o instituție a statului român.”, își exprimă indignarea Mușoiu.

Este o nouă minciună marca AUR și care provoacă dezinformarea că Strategia Națională de Vaccinare ar impune obligativitatea imunizării! (ȘTEFAN MUȘOIU, deputat PSD de Ialomița)

Ștefan Mușoiu: „AUR este campionul vorbelor goale!

Deputatul social-democrat de Ialomița dă asigurări că Strategia Națională de Vaccinare este un plan pentru următorii 7 ani, ce-și propune creșterea acoperirii vaccinale în România pentru toate schemele de imunizare, dar numai dacă oamenii își doresc acest lucru.

”Obiectivul major al acestei Strategii guvernamentale permite accesul echitabil și universal al românilor la toate schemele de vaccinare, pe baza unei informări corecte. Concret, pacienții cu boli cronice vor avea, pentru prima dată în România, acces la vaccinuri compensate. De asemenea, femeile, fetele, dar și băieți se vor putea vaccina anti-HPV gratuit, însă numai dacă vor.”, subliniază parlamentarul PSD.

Ștefan Mușoiu explică și faptul că vaccinarea nu va fi obligatorie în școli, ci doar va fi explicată și încurajată.

”PSD îi îndeamnă pe toți românii să se informeze corect și complet numai din surse credibile, ca să afle adevărul că nimeni nu este și nu va fi obligat să se vaccineze! Îmi exprim speranța că niciun om de bună-credință și nicio formațiune politică responsabilă nu se pot asocia cu astfel de forme de manifestări publice ale AUR, dublate de violențe! Dar și că populația s-a convins definitiv că acest partid este campionul vorbelor goale care pot provoca frică absurdă și care pot atenta cu cinism la sănătatea românilor și a copiilor noștri pe termen îndelungat.”, a mai adăugat Mușoiu.

Related posts