Politică 

Ștefan Mușoiu: Demisia înseamnă onoare, demiterea, o umilință care se impune!

Ștefan Mușoiu, deputat PSD de Ialomița, a citit în plenul Camerei Deputaților moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Cristian Ghinea.

Ștefan Mușoiu a citit luni în plenul Camerei Deputaților moțiunea simplă depusă de PSD împotriva lui Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene.

Prin lecturarea în plenul Camerei Deputaților a moțiunii simple, în calitate de președinte al Comisiei pentru afaceri europene, i-am arătat, astăzi, la modul cel mai galant, ieșirea din Guvernul Cîțu celui care s-a dovedit cel mai incompetent ministru, Cristian Ghinea!”, a scris Ștefan Mușoiu pe Facebook după prezentarea moțiunii.

În opinia parlamentarului de Ialomița, Cristian Ghinea este, cităm: „…un ministru dezastru pentru România care nu știe ce e aia onoare pentru că altfel ar fi demisionat după confirmarea europeană că ne distruge tuturor viitorul!”

Ștefan Mușoiu consideră că modul în care Programul Național de Redresare și Reziliență (celebrul PNRR) a fost întocmit de coaliția de guvernare este „…o rușine pentru România, o dovadă clară de diletantism politic fără cusur, o pagină neagră a istoriei naționale!”

Avem nevoie de bunăstarea pe care guvernările PSD au generat-o de fiecare dată, avem nevoie să ieșim de sub austeritatea impusă de dreapta!”(ȘTEFAN MUȘOIU, deputat PSD)

Vor fi și mai multe capitole pentru anii viitori de sărăcire accelerată și incompetență crasă, prefigurate de niște politruci cu pretenții de mari oameni de stat! Din cauza lor românii se aleg cu creșterea vârstei de pensionare, cu înghețarea salariilor, a pensiilor, a alocațiilor. Pe scurt, ne alegem cu o nouă etapă de austeritate deși numai de așa ceva nu aveam nevoie!”, este convins deputatul PSD.

Ștefan Mușoiu adaugă că România are nevoie de un șef competent al investițiilor și proiectelor europene care să remedieze rapid PNRR-ul și imaginea țării în lume.

Moțiunea intitulată „Cristian Ghinea, de la zero la abis!” va fi votată marți.

Related posts