Favorite Sănătate Social 

Tichete de masă pentru persoanele care se vaccinează în Ialomița

3.370 tichete de masă pentru persoanele din județ care se vaccinează împotriva Covid-19 au fost achiziționate de DSP Ialomița.

Tichete de masă pentru persoanele care se vaccinează în Ialomița împotriva noului coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a achiziționat un total de 3.370 de tichete de masă, a anunțat vineri Instituția Prefectului Ialomița.

Acestea vor fi distribuite către centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie și ambulatoriile de specialitate unde se realizează procesul de vaccinare.

100 lei pentru vaccinarea completă

Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19, cu schema completă de vaccinare, beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă, în valoare de 20 de lei fiecare.

Persoanele vaccinate cu schema completă de vaccinare vor putea intra în posesia tichetelor de masă, în termen de 60 de zile de la data vaccinării cu ultima doză, la centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie sau în ambulatoriile de specialitate, în baza registrului de evidență operat de către aceste unități în acest scop.

Cei care vor beneficia de acordarea acestor vouchere, vor fi cei care s-au imunizat după intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență care prevede acest lucru, mai precis începând cu data de 03.09.2021.

Facem mențiunea expresă că beneficiarii vor fi contactați direct prin reprezentanții desemnați care le vor explica modalitatea prin care pot intra în posesia tichetelor.”, precizează Instituția Prefectului Ialomița.

Conform datelor centralizate până la data de 26 octombrie, la nivelul județului Ialomița rata de vaccinare la persoanele cu vârsta mai mare de 12 ani era de doar 31,07%.

Testare gratuită la Slobozia. Câte teste de depistare Covid-19 a achiziționat Primăria Slobozia

Related posts