Sport 

TRANSFERURI LA UNIREA SLOBOZIA: Experimentatul Bucă vine la Slobozia să pună umărul la promovarea în liga secundă

CONTRACTE. Oficialii AFC Unirea 04 Slobozia au parafat un contract cu atacantul Nelu Bucă, omul care în returul sezonului abia încheiat ne-a refuzat o victorie pe terenul formaţiei Înainte Modelu. Pentru un an de zile a semnat şi o tânără speranţă, portarul de 18 ani Dragoş Dumitrescu.

Nelu Bucă, un atacant masiv în vârstă de 32 de ani, este soluţia găsită de Unirea Slobozia pentru atac în campionatul 2017 – 2018 ce se vrea încheiat cu o revenire în al doilea eşalon. Imediat după finalul sezonului Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea 04 Slobozia, anunţa că se intenţionează aducerea la echipă a unui atacant cu experienţă care să facă un dublu imbatabil cu tânărul şi talentatul Marc Khalil. „Am ajuns la o înţelegere cu atacantul Nelu Bucă şi din toamnă el va îmbrăca tricoul Unirii Slobozia. Este un fotbalist cu mare experienţă şi un vârf autentic, autor al multor goluri la echipele unde a evoluat.”, prezintă Ilie Lemnaru ultima achiziţie. Un jucător care ne aduce aminte de atacantul Emil Nanu, o forţă în echipa de aur a Unirii Slobozia care de lupta până în ultima etapă cu Rapid Bucureşti pentru un loc în Liga Naţională şi care încheia pe un onorabil loc 3 în liga secundă sub comanda antrenorului Adrian Mihalcea.

Imposibil de ţinut în returul cu Înainte Modelu

Nelu Bucă, căpitanul de echipă al formaţiei Înainte Modelu, a fost de departe cel mai bun fotbalist al gazdelor în meciul disputat în campionat la Modelu în luna mai şi i-a dat mari bătăi de cap fundaşului Gabriel Lazăr (vezi foto). Un redutabil jucător în duelurile aeriene dar şi foarte bun la protejarea mingii şi la combinaţiile cu colegii din ofensivă, Bucă a dirijat jocul formaţiei sale şi a punctat în minutul 47 pentru scorul de 2 la 2, scor final de altfel. Atacantul legitimat de Unirea Slobozia a înscris 9 goluri pentru Înainte Modelu doar în returul campionatului 2016 – 2017, impresionantă fiind tripla din deplasare cu Petrolistul Boldeşti, una dintre cele mai incomode formaţii de pe teren propriu. Atacantul născut în 1985 la Giurgiu a făcut parte şi din lotul mare al echipei Dinamo Bucureşti, evoluând pentru echipa a doua, a trecut pe la CF Brăila, CS Otopeni şi Chindia Târgovişte, formaţii din liga a doua.

Portar de 18 ani adus de la SCM Piteşti

Locul lăsat liber între buturi de plecarea portarului Iosif Cristică a fost rapid completat de aducerea pentru un sezon a tânărului portar Dragoş Dumitrescu. În vârstă de 18 ani acesta a jucat 8 meciuri pentru SCM Piteşti şi a pus umărul la promovarea acesteia în liga a doua, performanţă ce se vrea repetată şi la Unirea Slobozia. Ales cel mai bun portar la ultimul turneu final al juniorilor republicani, Dragoş Dumitrescu a fost pregătit de Cornel Cernea, fostul portar al Stelei Bucureşti care a jucat pentru roş-albaştri în Champions League.

 

 

Related posts