Eveniment Favorite 

RECORD DE VITEZĂ ÎN WEEKEND ÎN IALOMIȚA: Un bărbat a “înroșit” radarul lângă localitatea Cotorca

GRĂBIT. Recordul de viteză în rândul conducătorilor auto depistați în weekend pe șoselele din Ialomița cu viteze peste limitele legale l-a stabilit un șofer prins cu 190 km/h în afara localității!

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat vineri, sâmbătă și duminică cu precădere pentru depistarea vitezomanilor.

Numărul mare de accidente cu urmări deosebit de grave ce au drept cauză excesul de viteză i-a determinat pe oamenii legii să le aplice amenzi usturătoare celor care confundă drumurile publice cu circuitele auto de viteză.

Recordul de viteză înregistrat de aparatul radar în cele trei zile ale campaniei a fost 190 km/h, pe DN2, supranumit și șoseaua morții, a fost trecut în dreptul unui conducător auto de 32 ani din București, chiar la intrarea în localitatea Cotorca.

În total au fost aplicate peste 390 sancțiuni contravenționale în cadrul acțiunii de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii autovehiculelor cu viteză excesivă și neadaptată.

32 de conducători auto au rămas pentru perioade cuprinse între o lună și trei luni fără dreptul de a conduce după ce s-au constatat depășiri majore ale limitei de viteză pe sectorul de drum respectiv.

Zeci de șoferi din Slobozia ori aflați în trafic pe Centura de ocolire a municipiului reședință de județ au căzut în capcana întinsă de Poliția Rutieră care a decis în mod ciudat să reducă limita de viteză între B-dul Chimiei și podul rutier de la magazinul Lidl de la 70 km/h la doar 50 km/h.

Related posts