Favorite Sport 

Unirea Slobozia a rămas fără antrenor. Adrian Mihalcea a ales Liga 1

Unirea Slobozia trebuie să își găsească rapid antrenor principal după ce Adrian Mihalcea a semnat cu Chindia Târgoviște.

Unirea Slobozia a rămas fără antrenor principal. Adrian Mihalcea a fost anunțat antrenor principal la Chindia Târgoviște, formație care a evitat retrogradarea în Liga 1 după un baraj cu Concordia Chiajna.

Adrian Mihalcea pleacă de la Unirea Slobozia după ce în sezonul competițional 2020 – 2021 a preluat din mers echipa și a salvat-o dramatic de la retrogradarea în Liga 3 iar în campionatul abia încheiat a dus echipa în play-off, la un pas de barajul de promovare în Liga 1.

Ilie Lemnaru: „Noi îi vrem binele lui Adrian Mihalcea”

Zvonurile privind plecarea lui Adrian Mihalcea au apărut imediat după ultimul meci din campionat, remiza de pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.

Mugur Bolohan, fost secund al lui Adrian Mihalcea și prieten foarte bun cu acesta, spunea enigmatic imediat după fluierul final: „Îi va veni foarte greu viitorului antrenor să mențină Unirea Slobozia în sezonul viitor la același nivel…”, semn că era convins că Adrian Mihalcea va pleca de la Unirea Slobozia.

Numele lui Adrian Mihalcea a apărut mai întâi ca soluție pentru banca formației Politehnica Iași pentru ca în ultimele zile să apară varianta Chindia Târgoviște, alimentată și de anunțul făcut de Emil Săndoi că nu va mai continua la echipa din Dâmbovița.

Referitor la Adi, noi îi vrem binele, am tot spus că nu ne opunem plecării sale sau a vreunui jucător, dacă e spre binele lor. Deocamdată Adi e antrenorul nostru, eu sunt prieten cu el de foarte mult timp, ne respectăm, dacă va face pasul la Liga 1 ar fi foarte bine pentru viitorul și cariera lui.”, spunea Ilie Lemnaru, managerul Unirii, întrebat marți la prânz de jurnaliștii de la liga2.prosport.ro.

Câteva ore mai târziu, pe pagina de Facebook a echipei, Chindia Târgoviște îl anunța pe Adrian Mihalcea ca antrenor principal la echipă, text însoțit de o fotografie în care fostul antrenor principal de la Unirea Slobozia afișa fularul echipei dâmbovițene.

Related posts