Sport 

UNIREA SLOBOZIA – AGRICOLA BORCEA, MIERCURI, ORA 18.00: Agricola vine din nou la Slobozia în foame de puncte

CONFRUNTARE. Agricola Borcea joacă la Slobozia cu gândul la un rezultat pozitiv care să-i asigure liniştea pe finalul de campionat în subsolul clasamentului. În ultimele trei meciuri directe s-au marcat 18 goluri!

Unirea Slobozia – Agricola Borcea este meciul echipelor cu stări de spririt asemănătoare: gazdele au pierdut definitiv contactul cu Rapid Bucureşti şi nu mai au decât dorinţa unui rezultat pozitiv în duelul direct de duminică din capitală iar oaspeţii suspină după turul foarte bun în condiţiile a doar patru puncte strânse în meciurile jucate pe teren în retur.

Agricola trăieşte periculos

Agricola Borcea, echipă călărăşeană în liga 3 din sezonul 2017 – 2018, s-a salvat în ultima clipă campionatul trecut şi şi-a propus în acest sezon să nu mai trăiască la fel de periculos. A avut un tur foarte bun, cu şase victorii, un rezultat de egalitate şi şapte înfrângeri, sufieciente pentru un onorant loc 7, scutit de grijile retrogradării.

Ceva s-a schimbat însă în pauza de iarnă şi primăvara n-a mai fost la fel de fastă pentru Agricola. Seceta de puncte a fost aproape completă şi a pârjolit linia de clasament din iarnă. Formaţia din judeţul vecin a reuşit o singură victorie, 3 – 2 în deplasare cu CSM Olteniţa, şi un rezultat de egalitate, etapa trecută, 1 – 1 cu CS Tunari.

Prea puţin şi echipa a alunecat până pe locul 11, la doar şase puncte faţă de locul 14 cu patru etape rămase de jucat. Motiv pentru care Agricola Borcea va veni la Slobozia să-şi vândă scump pielea şi să se agaţe de orice minge în speranţa măcar a unui punct de aur în lupta pentru evitarea retrogradării.

Meciuri directe cu multe goluri

Cele trei întâlniri directe în campionat dintre Unirea Slobozia şi Agricola Borcea au fost meciuri disputate, spectaculoase, cu răsturnări de scor şi cu multe goluri, nu mai puţin de 18 în total!

 

În turul campionatului trecut, pe terenul din Borcea, Unirea s-a întrebuinţat serios pentru a câştiga cu 4 – 2, golul desprinderii marcat în ultimele minute şi după ce gazdele au irosit o ocazie imensă de a egala la 3. Returul de pe „Municipal” a fost la fel de imprevizibil, oaspeţii au condus la pauză cu 1 – 0 dar au fost amendaţi pentru afront cu cinci goluri primite în mitanul secund pentru un scor final de 5 – 2.

În fine, în toamnă, pe o vreme superbă pentru fotbal şi pe un gazon foarte bun, Agricola Borcea, în calitate de gazdă, a deschis scorul rapid şi a păstrat avansul minim până la golul egalizator din minutul 40 realizat de Nelu Bucă. Partea secundă a fost la discreţia Unirii Slobozia care a mai reuşit trei goluri fără să primească vreunul, autori Bucă, Ibrian şi Teodorescu.

Related posts