Favorite Sport 

Unirea Slobozia, depășită clar în primul meci din play-off

Unirea Slobozia a pierdut fără drept de apel meciul din deplasare cu FC Hermannstadt, echipă ce vizează promovarea directă în Liga 1.

Unirea Slobozia a fost depășită clar în primul meci din play-off. Gazdele au înscris de două ori, au ratat o lovitură de la 11 metri iar portarul Poiană a limitat proporțiile scorului cu două intervenții salvatoare.

Campionatul intră într-o pauză de două săptămâni, perioadă în care antrenorul Adrian Mihalcea trebuie să-i readucă pe jucătorii săi cu picioarele pe pământ și să-i conecteze la importanța celor nouă meciuri rămase de jucat.

FC Hermannstadt nu se mulțumește cu un loc de baraj

Echipa sibiană, ocupantă a locului 3, își dorește să termine play-off-ul pe unul dintre primele două locuri, clasare ce le poate aduce o promovare directă în Liga 1.

Cu acest gând, gazdele au pus rapid stăpânire pe meci și au dictat atât ritmul cât și zona de acțiune.

Antoche dă în minutul 3 primele emoții la poarta oaspeților cu o lovitură de cap ce duce mingea puțin pe lângă țintă pentru ca în minutul 10 Afalna să-l imite în careul advers, după o centrare excelentă a lui Toma.

Paraschiv scapă singur cu Poiană în minutul 16 dar portarul este inspirat și evită un gol ca și făcut. Peste cinci minute nu mai are ce face la o deviere a lui Petrescu, după o centrare din lovitură liberă a lui Năstăsie.

Unirea Slobozia încearcă să reintre în joc dar atacantul Gulceac trimite din întoarcere în minutul 34 din mijlocul careului și mingea se duce pe lângă bara din stânga.

Greșelile în lanț la mijlocul terenului îl aduc pe Popescu în postură de singur cu Poiană, portarul intervine prin alunecare în careu, nu-și atinge adversarul însă centralul este impresionat de căderea jucătorului și acordă lovitură de la 11 metri pentru Hermannstadt.

Execută plasat Năstăsie, Poiană alege greșit colțul dar este salvat de bara din dreapta și gazdele ratează dublarea avantajului de pe tabelă.

Unirea Slobozia, incapabilă să atace periculos

Gazdele și-au continuat presiunea sufocantă și după odihnă iar Popescu ratează în minutul 49 de puțin poarta cu un șut din stânga careului.

Două minute mai târziu, la cealaltă poartă, Afalna este nemarcat și trimite cu capul pe lângă poartă.

Nu avea să rateze în minutul 54 Paraschiv, cel care reia simplu din careul mic mingea centrată precis de Popescu, fotbalist care a făcut ce-a vrut cu fundașii Unirii.

Cei doi antrenori fac în același timp câte trei modificări în formulele de start iar Balaure, față în față doar cu Poiană, alege în minutul 65 să întoarcă la Hora, mingea șutată de acesta fiind respinsă în corner.

Portarul Poiană, cel mai bun jucător de la Unirea Slobozia, se face remarcat și pe finalul jocului iar echipa scapă după meciul disputat la Mediaș cu o înfrângere la doar două goluri. (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!)

FC HERMANNSTADT: Muțiu – Pantea, Bejan, Antoche, Opruț, Biceanu, Sota, Petrescu, Năstăsie, Popescu, Paraschiv. Au mai jucat: Alhassan, Balaure, Hora, Buhăcianu, Oroian. Antrenor: Marius Măldărășanu.

UNIREA SLOBOZIA: Poiană – Trașcu, Dinu, Perju, Toma, Coadă, Cruceru, Bolohan, Afalna, Mustacă, Gulceac. Au mai jucat: Silaghi, Greu, Dorobanțu, Ivan, Gherghiceanu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Related posts