Sport 

Ilie Lemnaru, Unirea Slobozia: „A fost un sezon reușit din toate punctele de vedere”

Ilie Lemnaru, managerul echipei Unirea Slobozia, este fericit că formația sa a prins un loc în grupul primelor 6 din Liga 2.

Ilie Lemnaru cerea seriozitate înainte meciului cu Ripensia Timișoara, cu gândul la 3 puncte ce ar fi asigurat salvarea de la retrogradare.

Rezultatele fericite din ultima etapă a sezonului regulat au urcat Unirea Slobozia în play-off și astfel satisfacția managerului echipei este deplină.

A fost un sezon reușit din toate punctele de vedere. Dacă sezonul trecut am reușit menținerea în Liga 2, în acest campionat echipa s-a auto-depășit, reușind o performanță deosebită prin calificarea în play-off competiției.”, spune Ilie Lemnaru.

Felicit echipa și staff-ul tehnic pentru rezultatele obținute și, în același timp, mulțumesc tuturor celor care fac parte din familia Unirea Slobozia. (ILIE LEMNARU, manager Unirea Slobozia)

Managerul echipei Unirea Slobozia vede meciurile din play-off drept ocazia perfectă pentru jucători să demonstreze că au valoare și cere, ca de obicei, ambiție și seriozitate din partea echipei.

Vom trata toate meciurile din play-off la fel de serios ca până acum, vrem să arătăm tuturor că nu am ajuns aici din întâmplare și ne vom bucura de fiecare rezultat pozitiv.”, a adăugat Lemnaru.

Unirea Slobozia începe play-off-ul în Liga 2 cu un meci în deplasare cu FC Hermannstadt, programat duminică, de la ora 11.30, pe stadionul din Mediaș.

Adrian Mihalcea: „Faptul că am ajuns în play-off e ca o promovare pentru Unirea Slobozia”

Related posts