Favorite Sport 

Unirea Slobozia, înfrângere în mocirla de la Chiajna

Unirea Slobozia a pierdut la limită, cu gol primit în ultimul minut al prelungirilor, în ultima etapă a anului în Liga 2.

Unirea Slobozia a suferit prima înfrângere după o serie de șapte meciuri de invincibilitate în Liga 2 ce a dus echipa până pe locul 2 în eșalonul secund.

Echipa condusă din tribună de antrenorul Constantin Enache, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, a clacat la ultima fază a meciului și a scăpat printre degete un punct meritat.

Luptă surdă în mocirlă

Partida dintre Concordia Chiajna și Unirea Slobozia s-a disputat pe un teren de nivelul celor comunale din liga a patra.

Plină de zone  mocirloase, suprafața de joc a fost cel mai de temut adversar, mai ales pentru echipa oaspete, mai tehnică și mai preocupată să construiască laborios fazele ofensive.

Bolohan a fost primul fotbalist care putea deschide scorul la o centrare perfectă a tânărului Dorobanțu ce l-a găsit singur pe 6 metri însă mingea mai mult l-a lovit în cap și s-a dus mult peste poartă.

Afalna are apoi o șansă mare de gol în minutul 11, camerunezul scăpat în careu trage din unghi pe lângă portar dar și pe lângă poartă.

Gazdele dau imediat primele semne de viață în careul advers în minutul 30, după un contraatac Coadă intervine salvator în fața lui Constantinescu și acordă corner.

Presiunea Concordiei crește pe finalul reprizei și în minutul 37 Rusescu execută o lovitură liberă de la 20 metri, mingea mușcă din noroiul din fața porții, Păduraru o scapă în față și Mustacă reia din 6 metri peste transversală.

Tot Mustacă are o poziție excelentă peste cinci minute la opt metri, reia plasat cu capul iar Păduraru se întinde și scoate mingea de sub transversală.

Fatidicul ultim minut al prelungirilor

Constantin Enache schimbă din greu la pauză pentru a da un restart echipei pe faza de atac și intrarea tripletei Prejmerean – Ekollo – Ciobanu se vede imediat pe terenul mocirlos.

În minutul 56 Afalna șutează periculos dar portarul este atent și reține iar gazdele semnează peste patru minute ultima fază notabilă în careul Unirii Slobozia, șut Mustacă de pe dreapta, minge blocată de Păduraru.

Urmează ocazii foarte mari semnate de oaspeți. În minutul 69 Afalna pătrunde în careu, centrează pe jos în fața porții dar Prejmerean este oprit de nămolul din careul mic pentru a ajunge la timp la minge.

Același Afalna profită în minutul 73 de o gafă a lui Maric, scapă singur spre poartă dar trage penibil de slab pentru ca în minutul 82 atacantul să trimită în centrul careului spre Ben Levy, șut al acestuia la o palmă de bara laterală.

În al treilea minut al prelungirilor Unirea Slobozia putea marca un gol de trei puncte: Prejmerean este blocat în careul gazdelor, mingea ajunge la Afalna care alege în locul unui șut sănătos la poartă să oprească balonul pentru Coadă care îl trimite de la marginea careului pe lângă poarta lui Chudy.

Și, în vreme ce oaspeții s-a jucat cu ocaziile de gol, gazdele au lovit decisiv chiar în ultimul minut al prelungirilor: lovitură liberă de la centru terenului, mingea sare din Ekollo care nu o poate respinge decisiv și Ndiaye îl execută pe Păruraru din marginea careului mic.

Unirea Slobozia pierde la limită meciul cu Concordia Chiajna, după un gol primit în prelungirile partidei. (GALERIE FOTO: Gică Flușter – www.fotorosport.ro) Este a treia oară când echipa lui Constantin Enache pierde puncte în prelungirile meciurilor din deplasare, după remizele de 1 – 1 cu CSM Slatina și CS Comunal Șelimbăr.

CONCORDIA CHIAJNA: Chudy – Călințaru, Maric, Stănilă, Simion, Constantinescu, Codrea, Pațurcă, Burcea, Rusescu, Skytte. Au mai jucat: Mustacă, Voinea, Ndiaye. Antrenor: Eugen Trică.

UNIREA SLOBOZIA: Păduraru – Ibrian, Perju, Lazăr, Dorobanțu, Coadă, Cruceru, Bolohan, Aflana, Golda, Rus. Au mai jucat: Ekollo, Prejmerean, Ciobanu, Levy. Antrenor: Constantin Enache.

Related posts