Eveniment Favorite Politică 

Adrian Costea, senator AUR, moment penibil cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Adrian Costea, unul dintre cei doi senatori din județul Ialomița, a uitat pentru ce a venit la festivitațile de la Slobozia dedicate Zilei de 1 Decembrie.

Adrian Costea, senator AUR de Ialomița, a oferit un moment penibil cu ocazia zilei de 1 Decembrie, sărbătorită public în municipiul Slobozia.

Începând cu ora 11.00, la bustul domnitorului Mihai Viteazul din fața Colegiului Național care-i poartă numele, oficialitățile de frunte ale județului și municipiului reședință de județ au venit pentru a evoca importanța istorică a Zilei de 1 Decembrie și a depune coroane de flori.

Printre participanți s-a aflat și senatorul Adrian Costea, parlamentar AUR, cel care a reușit să-i uimească pe toți cei prezenți la eveniment.

Senatorul Adrian Costea a uitat pentru ce a venit la eveniment

Imediat după intonarea imnului de stat al României și slujba oficiată de Episcopul Sloboziei și Călărașilor, senatorul Adrian Costea, de profesie profesor de istorie, a ținut să vorbească în fața celor prezenți.

Cel mai probabil pentru a vedea și slobozenii prezenți cum arată unul dintre cei șase parlamentari ialomițeni la jumătatea mandatul 2020 – 2024, de departe cel mai obscur dintre ei.

Adrian Costea, senator AUR, încadrat de Ștefan Mușoiu (în stânga imaginii), deputat PSD, și de Dragoș Soare (în dreapta imaginii), primarul municipiului Slobozia.
Adrian Costea, senator AUR, încadrat de Ștefan Mușoiu (în stânga imaginii), deputat PSD, și de Dragoș Soare (în dreapta imaginii), primarul municipiului Slobozia.

Cu o aură de om important, parlamentarul AUR a citit vreme de câteva minute un text ce evoca ziua de 1 Decembrie. Minute care s-au prelungit suficient de mult cât să-i deranjeze pe cei prezenți și care înghețau la sub 0 grade ascultându-l.

În cele din urmă alesul a terminat ce-a avut de zis, și-a strâns hârtia și a predat microfonul lui Constantin Marin, prefectul de Ialomița, care a dat citire mesajului Guvernului României în mai puțin de 3 minute.

Imediat s-a trecut la depunerea de coroane de flori și ritualul a început cu depunerea unei coroane din partea Senatului României, reprezentat la eveniment de Adrian Costea.

Doi militari au luat coroana de pe stativ și au privit derutați în căutarea senatorului care trebuia să-i însoțească dar care dispăruse din peisaj!

Oficialitățile și cetățenii prezenți la eveniment au înțeles rapid că parlamentarul uitase pur și simplu de ce venise la evenimentul festiv și că de fapt acesta plecase imediat după ce-și atinsese scopul personal, cel de a le umple inutil timpul participanților cu prezența sa la microfon.

Momentul penibil a generat comentarii deloc prietenoase la adresa senatorului AUR, ironizat de toată lumea pentru gestul penibil făcut.

Spre comparație, din partea Camerei Deputaților au depus o coroană de flori Raluca Dumitrescu și Ștefan Mușoiu, ambii deputați PSD, prezenți la eveniment de la început până la sfârșit și care nu au ținut să le vorbească participanților, așa cum insistase Costea.

Related posts