Sport 

Unirea Slobozia introduce bilete de acces la meciurile de pe teren propriu

Unirea Slobozia – Universitatea Cluj este primul meci din play-off în care accesul pe stadionul municipal din Slobozia se va face pe bază de bilet.

Unirea Slobozia introduce bilete de acces la meciurile de pe teren propriu ce vor avea loc în play-off-ul Ligii 2.

Este vorba de partidele pe care echipa le va disputa cu Universitatea Cluj, Steaua București, FC Hermannstadt, Concordia Chiajna și Petrolul Ploiești.

Disputăm 10 meciuri în play-off ce generează o serie de cheltuieli neeligibile și de aceea apelăm la acest ajutor din partea suporterilor echipei noastre.”, explică managerul Ilie Lemnaru decizia introducerii biletelor de acces.

Baremul pentru plata arbitrilor și observatorilor se ridică la 7.160 lei pentru fiecare din cele 5 meciuri programate a se disputa la Slobozia.

Cine poate intra gratuit la meci

Oficialii AFC Unirea Slobozia au decis ca doamnele, domnișoarele, copiii și adolescenții sub 18 ani să poată asista gratuit la meciurile de pe teren propriu.

Și persoanele care și-au achiziționat abonamente la tribuna oficială pentru întreg sezonul competițional vor intra la meciurile de pe teren propriu fără să cumpere bilete.

Pentru partida cu Universitatea Cluj, programată duminică, 3 aprilie, de la ora 13.30, costul unui bilet de acces va fi de 10 lei.

Biletele pot fi achiziționate de miercuri până sâmbătă inclusiv, între orele 8.00 – 19.00, de la sediul Clubului din incinta Complexului Sportiv Municipal Slobozia.

În ziua meciului, duminică, biletele pot fi procurate de la casa de bilete de la intrarea în stadionul municipal începând cu ora 11.00.

Related posts