Favorite Sport 

Unirea Slobozia își pierde invincibilitatea în prelungirile prelungirilor meciului cu CSM Slatina

Unirea Slobozia a primit gol în minutul 95 al meciului din deplasare cu CSM Slatina. Centralul arătase patru minute de prelungiri.

Unirea Slobozia nu mai este singura echipă neînvinsă din Liga 2 după ce primit un gol în urma unui corner de care a beneficiat CSM Slatina în minutul 5 al prelungirilor partidei.

Toți fotbaliștii așteptau fluierul de final al partidei însă centralul a decis să lase meciul să se desfășoare și după expirarea ultimului din cele 4 minute de prelungiri arătate la finalul celor 90 regulamentare.

Gazdele au primit astfel șansa nesperată a înscrie în urma unui corner de pe dreapta iar Valentin Alexandru, scăpat din marcaj, a pus latul la 8 metri de poartă și a trimis mingea lângă bară.

Unirea Slobozia pierde la limită meciul de la CSM Slatina dar rămâne pe prima poziție în clasament în Liga 2, cu 24 de puncte, golveraj 12 – 4, la egalitate cu CSC Șelimbăr dar cu avantajul unui gol mai mult marcat față de jucătorii echipei sibiene, golaveraj 11 – 4.

Pentru trupa lui Adrian Mihalcea urmează un meci greu pe teren propriu, în fața formației Gloria Buzău, una dintre echipele ce vizează promovarea în Liga Națională.

Formația antrenată de Andrei Prepeliță vine la Slobozia să recupereze din terenul pierdut în campionat în ultimele două confruntări, ambele pierdute.

Meciul dintre Unirea Slobozia și Gloria Buzău va fi televizat și se va juca luni, 6 noiembrie, pe stadionul 1 Mai din Slobozia, începând cu ora 15.00.

Related posts