Favorite Politică 

Dragoș Soare: „Vreau să fiu primar în Slobozia, comunitate pe care o iubesc și în care îmi place să trăiesc!”

Dragoș Soare, președintele PNL Ialomița, candidează pentru un nou mandat de primar al Municipiului Slobozia.

Dragoș Soare este decis să confirme la votul local din 2024 că alegerea ca primar al Municipiului Slobozia în anul 2020 nu a fost o întâmplare ci o dorință a locuitorilor de a scăpa de catastrofalele administrații PSD.

Primarul liberal recunoaște că i-a fost teribil de greu în primii doi ani de mandat, atunci când a avut de organizat din temelii o instituție publică în care clientelismul fusese ridicat la cote inimaginabile.

Criticile și piedicile puse de adversarii politici (amintim aici blocarea de către consilierii PSD a creditului prin care asfaltarea străzilor în cartierul Slobozia Nouă ar fi început încă din acest an) au avut darul de a-i întări convingerea că este pe drumul cel bun din punct de vedere administrativ. Acestea cântăresc decisiv în decizia de a candida pentru al doilea mandat de primar.

Am câștigat cu 30% în 2020 iar acum, conform ultimelor sondaje, sunt plasat cu 46 – 47% în preferințele cetățenilor din Slobozia. Rezultatul alegerilor din 2024 va valida alegerea mea ca primar în anul 2020 sau, dimpotrivă, va arăta că a fost o greșeală. (DRAGOȘ SOARE, primar Slobozia)

Dragoș Soare nu se sperie de concurența electorală

Candidează Dragoș Soare pentru un nou mandat de primar al Municipiului Slobozia?

Evident! În anul 2020, toată strategia mea a fost făcută pe minim două mandate. Eu am spus atunci oamenilor că vreau un mandat pentru zece ani, ceea ce înseamnă două mandate și jumătate. Urmează să vedem dacă cetățenii mă vor valida pentru un nou mandat de primar. Eu sunt o persoană asumată, nu mi-a fost ușor, mi-a fost foarte greu în primii doi ani de zile, 2021 și 2022, dar consider că mi-am făcut treaba cu maximă seriozitate.

Ce le veţi cere locuitorilor în campania electorală din 2024?

Voi cere să continuăm pentru că sunt proiecte care trebuie finalizate și ar fi păcat să piardă comunitatea mulți bani prin venirea altui primar și schimbarea strategiei de dezvoltare a municipiului reședință de județ. Din păcate nu văd strategie din alte părți care să vină să rezolve probleme fundamentale în Slobozia.

PSD Slobozia a anunțat că vine cu Potor, AUR cu Paros, Rodica Boancă va candida și ea. Vă avantajează sau nu aceste candidaturi?

Primarul în funcție are un avantaj datorită poziției, are o inerție, are prima șansă. Dar asta nu înseamnă că nu au șanse ceilalți candidați. Este foarte important ce tip de proiect prezenți în fața alegătorilor, cu ce echipă și cu ce seriozitate privești lucrurile.

În anul 2020, când am candidat la funcția de primar la Slobozia, am făcut-o din spirit civic și dorință de a face pentru alții în procent de 70% iar 30% a fost dorință personală. Am făcut-o pentru că vreau să fiu primar în comunitatea aceasta pe care o iubesc și în care îmi place să trăiesc.

Între timp a scăzut fantastic doza de satisfacție personală pe care ți-o dă funcția de primar, pot spune că a ajuns la sub 10%. Acest procent este legat de faptul că vreau să arăt în 2024 că alegerea mea ca primar în anul 2020 nu a fost o întâmplare.

PNL Ialomița și-a fixat ținta electorală supremă pentru 2024: funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița

Related posts