Favorite Sport 

Unirea Slobozia, la un pas să se facă de râs în Cupa României

Unirea Slobozia merge mai departe în Cupa României după ce trece greu de o echipă din Liga 3, la loviturile de departajare de la 11 metri.

Unirea Slobozia a evitat în ultimul moment să se facă de râs în Cupa României, în fața unei formații din eșalonul al treilea fotbalistic.

Formația care se află pe podimului Ligii 2, cu pretenții de play-off și, ulterior, de promovare în Liga 1, s-a calificat doar pentru că gazdele de la Gloria Bistrița Năsăud nu și-au făcut temele și au ratat trei din cele cinci lovituri de departajare de la 11 metri.

După 120 de minute scorul a fost același de la primul fluier al arbitrului, 0 – 0, rezultat al unei partide modeste în care echipa antrenată de Costel Enache a părut în multe momente că și-a privit de sus adversarul.

Unirea a avut noroc că a avut în față o formație care nu a ieșit din nota specifică Ligii a treia și care a prestat un fotbal bazat mai mult pe dueluri fizice și mai puțin pe un joc cerebral și elaborat.

Două șuturi parate și o bară au salvat Unirea Slobozia

Gloria Bistrița Năsăud putea să scape de calvarul loviturilor de departajare dacă în minutul 120 mingea trimisă din lovitură liberă de Covaciu de la 20 metri nu lovea bara transversală.

S-a ajuns la loteria penalty-urilor și primele două serii de executanți și-au făcut cu brio datoria, de la Unirea Slobozia înscriind fără emoții Dinu și Ibrian.

A urmat ratarea lui Davordzie portarul Păduraru reușind să respingă după ce și-a derutat adversarul cu un dans pe linia porții.

Ratează însă și Silaghi și gazdele speră din nou pentru 30 de secunde. Adică până la ratarea lui Covaciu care trimite mingea în bara transversală.

Ekollo îl timite pe portar în colțul opus și marchează după ce mingea lovește și bara din dreapta.

Finalul de meci intervine după a treia ratare consecutivă a celor de la Gloria Bistrița Năsăud, șut slab al lui Wahab, minge prinsă de portar.

Unirea Slobozia se califică în faza următoare în Cupa României și va face parte dintr-una dintre cele patru grupe de șase echipe, din care mai departe se vor califica doar primele două formații. (FOTO: Facebook – Gloria Bistrița Năsăud)

Related posts