Sport 

Unirea Slobozia pierde la Chiajna și își diminuează considerabil șansele pentru barajul de promovare

Unirea Slobozia a pierdut la limită, gol primit în minutul 95, meciul cu Concordia Chiajna și se distanțează la 6 puncte de locul 5 în play-off în Liga 2.

Unirea Slobozia pierde la Chiajna și își diminuează considerabil șansele pentru a prinde locul 5, sinonim cu participarea la barajul de promovare în Liga 1 în cazul în care Steaua București nu are drept de promovare.

Disputată pe un teren sintetic încins teribil de soarele nemilos, partida dintre Concordia Chiajna și Unirea Slobozia a prezentat puțin fotbal între două echipe egale valoric ce și-au obținut locul în play-off pe ultima sută de metri.

O confruntare de zero absolut ce nu s-a încheiat la cuvenitul scor alb doar printr-o întâmplare născută dintr-o greșeală de începător făcută de un jucător cu experiență.

Repriză albă, fără ocazii clare de gol

Afalna și tânărul Bolohan au dat semne în debutul partidei că Unirea Slobozia nu se mulțumește doar cu un punct din deplasarea de la Chiajna. Cei doi au reușit două pătrunderi în careul advers dar finalizările au lăsat de dorit.

La poarta cealaltă, în minutul 15 Llullaku este găsit cu o minge centrată de pe stânga dar trimite cu capul din 6 metri mult pe lângă poartă. Roșu îl imită cinci minute mai târziu, cu un șut slab din 14 metri, lateral stânga.

Jocul se strânge apoi în treimea neutră și mai mult se stă decât se joacă fotbal. Intrările sunt aspre, sancționate imediat de centralul partidei și la pauză se intră cu un sec 0 – 0 pe tabelă.

Greșeală de începător, trei puncte pierdute în ultimele secunde

Unirea Slobozia a început prost partea secundă și nu a mai reușit să țină de minge în zona neutră iar Concordia Chiajna a pus stăpânire pe centrul terenului fără însă a-și crea situații ofensive notabile.

Primul șut pe poarta lui Poiană vine dintr-o lovitură liberă din apropierea tușei, mingea ce s-a vrut centrată de Matiș fiind scoasă în corner de la rădăcina barei.

Marc se trezește cu mingea în careul mic în minutul 77, după un corner, dar trimite dintr-o semi-foarfecă peste bara transversală.

Adrian Mihalcea vrea să dea lovitura pe final și-i trimite în ofensivă pe Gulceac și Gherghiceanu dar inflația de atacanți și mutarea lui Afalna în poziție retrasă strică mecanismul de joc al oaspeților.

Gherghiceanu poate da lovitura în minutul 85, pătrunde în careu pe stânga, intră în unghi și în locul unei centrări trage în forță la un metru de bară, în plasa laterală.

Trimis pe teren să ofere siguranță defensivei, fundașul Lazăr face un fault inutil la mijlocul terenului în minutul 95, atunci când îl doboară din săritură pe cel mai avansat fotbalist de la Concordia, chiar în momentul în care centralul se pregătea să fluiere finalul partidei.

Gazdele aruncă la disperare mingea în careul oaspeților, aceasta ajunge în dreapta la Barbu care mai mult se împiedică în minge decât trage la poartă, balonul se duce în bara laterală și sare apoi la Deac. Mijlocașul Concordiei, deși aflat la mai puțin de jumătate de metru de linia de fund, la limita careului mic, trage din unghi și trimite mingea pe lângă portarul Poiană iar gazdele câștigă la ultima fază a meciului. (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!)

Concordia Chiajna se distanțează la 6 puncte de Unirea iar pentru trupa lui Adrian Mihalcea șansele la locul 5 se diminuează considerabil.

Unirea Slobozia va juca în etapa a patra din play-off în Liga 2 pe teren propriu cu Steaua București, duminică, pe stadionul municipal, de la ora 15.00.

CONCORDIA Chiajna: Aldescu – Borța, Palmeș, Marc, Cherecheș, Codrea, Roșu, Llullaku, Matiș, Voicu, Batin. Au mai jucat: Alexe, Deac, Casap, Sokovic, Barbu. Antrenor: Ianis Zicu.

UNIREA Slobozia: Poiană – Ibrian, Dinu, Perju, Toma, Coadă, Cruceru, Greu, Bolohan, Afalna, Silaghi. Au mai jucat: Gulceac, Gherghiceanu, Lazăr, Dorobanțu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia – Steaua București: Biletele s-au pus în vânzare!

Related posts