Favorite Sport 

Unirea Slobozia – Steaua București: Biletele s-au pus în vânzare!

Unirea Slobozia – Steaua București este programat duminică, 10 aprilie, de la ora 15.00. Costul unui bilet de intrare este 10 lei.

Unirea Slobozia a început joi vânzarea biletelor de intrare la meciul cu Steaua București, partidă din etapa a treia din play-off Liga 2.

Accesul va fi gratuit pentru doamne, domnișoare, copii și adolescenți sub 18 ani, precum și pentru persoanele care au abonamente pentru tot sezonul competițional.

Minge cu autografe oferită la pauza partidei

Ca și la partida cu Universitatea Cluj (vezi foto!), toate biletele vândute pentru meciul cu Steaua București vor intra într-o tragere la sorți la pauza partidei iar numărul înscris pe unul dintre acestea îi va aduce posesorului o minge cu autografele fotbaliștilor și antrenorilor de la Unirea Slobozia.

La meciul cu Universitatea Cluj s-au vândut peste 1.000 bilete iar asistența a fost estimată de oficialii clubului la circa 2.200 persoane.

Se așteaptă ca numărul spectatorilor să fie mai mare la meciul cu Steaua București, steliștii anunțând că vor fi în tribune între 500 și 600 de persoane.

Biletele la meciul cu Steaua București pot fi cumpărate de la sediul AFC Unirea Slobozia (în incinta Complexului Sportiv Municipal Slobozia) joi până la ora 19.00, vineri între orele 8.00 și 19.00 și sâmbătă între orele 9.00 și 17.00.

În ziua meciului, duminică, biletele pot fi procurate de la casa de bilete de la intrarea în stadionul municipal Slobozia începând cu ora 9.00.

Related posts