Sport 

Unirea Slobozia pierde la limită primul amical din cantonament

Unirea Slobozia a pierdut cu 0 – 1 meciul de pregătire disputat cu Metaloglobus București în cantonamentul de la Tărlungeni.

Unirea Slobozia a disputat sâmbătă primul meci amical din perioada de cantonament în compania altei echipe din Liga 2, incomoda Metaloglobus București.

Partida programată inițial la ora 11.00 a fost devansată cu o oră din cauza temperaturii ridicate dar chiar și așa repriza secundă s-a desfășurat într-o căldură insuportabilă pentru fotbaliști.

Antrenorul Adrian Mihalcea a trimis pe teren la startul meciului următoarea formulă de echipă: Gurău – Ibrian, Lazăr, Dinu, Mihai – Matei, Coadă, Cruceru, Savu – Greu, Turcu.

Unirea a avut mai multe șanse de a marca dar imprecizia la finalizare ori intervențiile portarului advers au făcut ca la pauză echipele să treacă la odihnă cu un scor alb.

La un sfert de oră de la reluare, în teren au fost trimiși să joace pentru Unirea Slobozia Ivan, Perju, Toma, Suciu, Trașcu, Bolohan, Mustacă, pentru ca spre final să joace și Afalna, Poiană, Năstase și Lemnaru.

Unirea Slobozia a controlat teritorial partea secundă și a avut o posesie net superioară dar a primit un gol la o fază fixă.

Mingea trimisă dintr-o lovitură liberă de la 25 metri lateral stânga a fost scoasă cu greu în față de portarul Gurău iar un jucător de la Metaloglobus a fost la locul și momentul potrivit pentru a trimite simplu mingea în plasă cu o lovitură de cap.

Ibrian, minge trimisă cu capul din interiorul careului la un corner, și Năstase, șut puțin pe lângă țintă, au semnat două ocazii importante pentru Unirea Slobozia.

La cealaltă poartă, la un corner, pe fondul unei neatenții la marcaj, un fotbalist de la Metaloglobus a trimis cu capul din marginea careului mic dar portarul Poiană a avut o intervenție salvatoare și a deviat mingea în corner.(VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!)

Related posts