Favorite Sport 

Unirea Slobozia pierde meciul cu Gloria Buzău și alunecă pe locul 3 în Liga 2

Unirea Slobozia, cu o defensivă improvizată, nu a reușit să țină piept unei echipe ce vizează promovarea în Liga Națională.

Unirea Slobozia resimte din plin accidentările celor doi fundași centrali Ionuț Dinu și Dmytro Pospielov. Cu o apărare improvizată, trupa lui Adrian Mihalcea nu a rezistat în fața unei echipe omogene, angrenată în lupta pentru promovarea în Liga Națională.

Ratare mare Unirea Slobozia, amendată cu gol de Gloria Buzău

Oaspeții știau de problemele din defensiva adversarilor și au încercat din primele minute să pună presiune la poarta apărată de Rusu.

În minutul 5, Mihaiu îi întoarce mingea lui Chică-Roșă dar șutul acestuia de la 12 metri se duce peste transversală. Zece minute mai târziu, la o centrare din lovitură liberă de pe dreapta Patapis deviază cu capul și trimite balonul pe lângă poartă.

Unirea Slobozia reușește să echilibreze și leagă mai bine pasele în zona mediană iar Gloria este obligată să facă pasul înapoi.

Astfel apare în minutul 24 cea mai mare ocazie de gol a gazdelor. Centrare perfectă de pe stânga cu minge trimisă în fața porții, Afalna se desprinde dintre Wiktorki și Patapis dar nu lovește în plin și trimite pe lângă poartă de la 5 metri, irosind o șansă imensă de a deschide scorul.

Și, cu se întâmplă de multe ori în fotbal, în loc de 1 – 0 se face 0 – 1 peste doar trei minute. Mihaiu scapă prea ușor de Aioanei și Dorobanțu pe stânga, centrează în forță în fața porții iar Valentin Dumitrache trimite în plasă de la limita careului mic.

Unirea acuză șocul golului primit și până la pauză oaspeții dau emoții în două rânduri: în minutul 33 centrare de pe stânga, reluare cu capul Chică-Roșă, pe lângă poartă, și în minutul 45, același jucător plonjează și deviază din interiorul careului mic, minge trimisă pe lângă bara din dreapta.

Gloria Buzău a predat lecția de pragmatism

 După odihnă Adrian Mihalcea încearcă să impulsioneze atacul și îi trimite pe teren pe Vlăsceanu, Pacionel și Bîrnoi iar mutarea se dovedește utilă, gazdele preluând inițiativa în treimea neutră.

Este momentul în care oaspeții, la adăpostul avantajului minim de pe tabelă, sună adunarea și se organizează eminamente defensiv pentru a anihila tentativele de pătrundere ale adversarilor.

Cu puține soluții ofensive, Unirea încearcă să pună probleme cu centrări venite mai ales de pe stânga dar, de cele mai multe ori, acesta sunt respinse ușor de defensivă.

Una dintre ele este însă mai precisă, în minutul 57, dar mingea este lovită mai mult cu spatele de Zukanovic și se duce peste transversală.

Gloria Buzău ripostează în minutul 71, Radic pătrunde central în careu, îl depășește pe Lazăr dar în momentul șutului este blocat inspirat de Ibrian.

Fundașul Unirii are apoi cea mai mare ocazie de a egala, centrare de pe stânga Constantin Toma și mingea este trimisă cu capul puțin pe lângă poarta lui Greab, departe de bară și salvat de imprecizia execuției.

Unirea Slobozia nu reușește să desfacă lacătul de pe apărarea celor de la Gloria Buzău și pierde la limită un meci cu una dintre echipele ce și-au anunțat intenția de a promova în Liga Națională.

UNIREA Slobozia: Rusu – Aioanei, Ibrian, Lazăr, Toma, Coadă, Ekollo, Dorobanțu, Afalna, Atanase, Zukanovic. Au mai jucat: Vlăsceanu, Bîrnoi, Pacionel, Cojocari. Antrenor: Adrian Mihalcea.

GLORIA Buzău: Greab – Ferraresso, Wiktorski, Patapis, Sălceanu, Trebotic, Brîncoveanu, Angelov, Dumitrache, Mihaiu, Chică-Roșă. Au mai jucat: Radic, Șerban, Dumitru, Golan, Pîrvulescu. Antrenor: Andrei Prepeliță.

DĂ CLICK AICI ȘI AICI PENTRU GALERII FOTO DE LA MECI!

Echipa antrenată de Adrian Mihalcea trebuie să uite rapid ultimele două meciuri din Liga 2, încheiate cu înfrângeri la același scor, pentru că vineri, 10 noiembrie, are de disputat un meci dificil, în deplasare, cu ACS Campionii Fotbal Club Pitești.

După 12 etape, Unirea Slobozia ocupă locul 3 în clasament, cu 24 de puncte acumulate, la egalitate cu echipa de pe locul 2, Corvinul Hunedoara, și la trei puncte în spatele formației CSC Șelimbăr.

Related posts