Favorite Sport 

Unirea Slobozia pierde primele puncte din play-off dar rămâne pe primul loc în Liga 2

Unirea Slobozia a pierdut la limită, scor 0 – 1, primul meci din deplasare din play-off, partida disputată în nocturnă la Hunedoara.

Unirea Slobozia a acuzat din plin lipsa lui Adrian Mihalcea de pe banca de rezervă, suspendat la meciul din deplasare cu Corvinul Hunedoara pentru cumul de cartonașe galbene.

Echipa a arătat din plin oboseala după un meci epuizant, câștigat cu 2 – 0 duminică pe teren propriu, și o deplasare lungă până la Hunedoara.

Gazdele au fost mai prezente în jumătatea adversă încă din startul partidei și puteau deschide scorul în minutul 3 dacă Florinel Ibrian nu-i sufla în ultimul moment mingea lui Iacob, aflat în poziție de singur cu portarul în careul mic.

Fundașul Unirii a plătit însă scump intervenția și un minut mai târziu a fost înlocuit din cauza loviturii încasate în picior atunci când a intervenit salvator.

Degringolada din defensiva improvizată a oaspeților, din care au lipsit Constantin Toma și Gabriel Lazăr, a fost taxată cu gol în minutul 14. Centrare din corner de pe dreapta, Pacionel îl scapă din marcaj pe Manolache, care trimite imparabil mingea cu o lovitură de cap de la 7 metri.

Corvinul Hunedoara își putea dubla avantajul până la pauză în două rânduri. Mai întâi, în minutul 37 Lupu șutează cu boltă din dreapta și portarul Rusu scoate mingea de sub transversală pentru ca apoi, în minutul 45, același Lupu să tragă în forță de la marginea careului, minge deviată de Pospielov peste transversală.

Mutări ofensive, fără rezultat notabil în atac

După odihnă, la Unirea Slobozia intră atacantul Cojocari și mijlocașul ofensiv Purece, în încercarea de a resuscita faza ofensivă, inexistentă în primele 45 de minute.

Mutarea dă roade însă doar la nivelul posesiei și al împingerii jocului mai mult în jumătatea gazdelor. La adăpostul golului de pe tabelă Corvinul Hunedoara s-a limitat doar la o apărare supra-aglomerată, renunțând total la orice intenție pe faza de atac.

Coadă, Ekollo și Purece, oamenii tehnici de la care se așteptau pasele decisive, au fost neinspirați și Unirea Slobozia, lider în Liga 2, nu reușește într-o repriză întreagă nici măcar un șut pe spațiul porții adverse.

Semn că fără Adrian Mihalcea pe marginea terenului, antrenorul care-și ține în priză jucătorii din primul până în ultimul minut, echipa arată ca o corabie în derivă, fără cârmaci.

Corvinul Hunedoara se impune cu 1 – 0 dar Unirea Slobozia rămâne pe primul loc în Liga 2, cu 46 de puncte acumulate.

Trupa lui Adrian Mihalcea profită de rezultatul de egalitate, scor 1 – 1, din primul meci al rundei a treia, cel dintre FK Csikszereda și CS Mioveni și rămâne pe poziție de promovare directă cu 10 puncte peste locurile ce duc la barajul de promovare în SuperLigă.

CORVINUL Hunedoara: Lefter – Iacob, Lică, Manolache, Velisar, Bradu, Hrezdac, Lupu, Neacșa, Mitran, Coman. Au mai jucat: Pîrvulescu, Cîmpan, Chindriș, Pop. Antrenor principal: Florin Maxim.

UNIREA Slobozia: Rusu – Ibrian, Andreș, Pospielov, Șandru, Coadă, Pacionel, Dorobanțu, Ekollo, Vlăsceanu, Afalna. Au mai jucat: Atanase, Cojocari, Purece, Dimitrov, Bujor. Antrenor secund: Enache Costea.

Related posts