Favorite Sport 

Unirea Slobozia – Ripensia Timișoara, fără restricții privind accesul în tribune

Unirea Slobozia – Ripensia Timișoara este primul meci din Liga 2 din actualul sezon în care accesul în tribune se face fără restricții.

Unirea Slobozia joacă ultimul meci din sezonul regulat fără restricții în ceea ce privește accesul în tribunele stadionului Municipal.

Federația Română de Fotbal a suspendat miercuri Protocolul de Desfășurare a Competițiilor și astfel s-a renunțat la condițiile impuse privind accesul în tribune la meciurile din Liga 2.

Intrarea la meciul dintre Unirea Slobozia și Ripensia Timișoara va fi liberă, fără restricții, în aceleași condiții de dinainte de izbucnirea pandemiei de Covid-19.

Îi așteptăm sâmbătă pe cei care susțin echipa Unirea să vină la stadion, oameni care nu au putut să asiste la meciuri în ultimii doi ani din cauza restricțiilor impuse de autorități.”, a anunțat Ilie Lemnaru, managerul echipei.

Unirea va juca sâmbătă, 12 martie, de la ora 14.00, pe stadionul Municipal, împotriva formației Ripensia Timișoara, meci din etapa 19 din Liga 2, ultima din sezonul regulat.

Fără restricții va fi accesul și la meciurile de pe teren propriu din play-off ori play-out, partide ce vor avea loc în perioada martie – mai.

Related posts