Favorite Sport 

Ilie Lemnaru: Trebuie să tratăm cu seriozitate meciul cu Ripensia Timișoara

Ilie Lemnaru, managerul echipei Unirea Slobozia, se bucură pentru punctele obținute la Călărași dar regretă că adversarii fac figurație în campionat.

Ilie Lemnaru atrage atenția că victoria cu 8 – 0 de pe terenul formației Dunărea Călărași nu trebuie să-i facă pe jucătorii săi să se creadă de dinainte victorioși în etapa viitoare.

Ultima partidă din sezonul regulat aduce la Slobozia formația Ripensia Timișoara, echipă cu mult peste Dacia Unirea Brăila (învinsă cu 3 – 0 de Unirea) și Dunărea Călărași.

Vom întâlni o echipă bună, o echipă care joacă fotbal, o echipă care atacă tot timpul, nu se apără. O să fie un meci serios. Trebuie să uităm aceste două meciuri, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche și să spunem că avem meciul cu Ripensia câștigat deja. Va fi un meci foarte greu cu Ripensia Timișoara, trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate.”, a declarat Ilie Lemnaru imediat după meciul de la Călărași, pentru site-ul www.liga2.prosport.ro.

Unirea Slobozia are în acest moment 30 de puncte și păstrează încă șanse, chiar dacă mici, pentru a prinde un loc în play-off.

În ultima etapă a sezonului regular Unirea Slobozia trebuie să câștige cu Ripensia Timișoara (locul 10, 25 de puncte) și apoi să aștepte un fericit joc al rezultatelor din două partide.

Este vorba de meciurile FC Buzău – Concordia Chiajna și FK Czikszereda – FC Brașov.

În clasament, Concordia Chiajna ocupă locul 5, cu 33 puncte, FC Buzău este pe locul 6, cu 32 puncte, FK Czikszereda pe locul 7, cu 32 puncte iar Unirea Slobozia ocupă locul 8, cu 30 puncte.

Ocupantele locurilor 5 și 6 vor merge în play-off, în vreme ce echipele de pe locurile 7 și 8 vor fi primele în cele două grupe de play-out în Liga 2.

Related posts