Favorite Sport 

Unirea Slobozia trebuie să scoată un rezultat pozitiv pentru a păstra poziția de lider în Liga 2. Meciul va fi televizat

Unirea Slobozia joacă în deplasare în ultimul meci al etapei 11. CSM Slatina nu a câștigat niciunul din cele patru meciuri de pe teren propriu.

Unirea Slobozia a fost egalată în clasament în Liga 2 de CSC Șelimbăr și își poate păstra primul loc în clasament dacă nu pierde la Slatina.

Meci programat astăzi, de la ora 15.30, și transmis LIVE de Digi Sport 1 și Prima Sport 2.

Pe hârtie calculele indică formația pregătită de Adrian Mihalcea drept favorită la a se impune dar gazdele au arătat de fiecare dată când au jucat cu Unirea Slobozia că sunt dificil de învins.

CSM Slatina ocupă doar locul 13 în clasament și are nevoie mai mult ca oricând de victorie pentru a se menține cu șanse reale în lupta pentru un loc în play-off. Un loc șase de care o despart 5 puncte.

CSM Slatina nu a câștigat până acum pe teren propriu

Gazdele au un sezon mai puțin inspirat în ceea ce privește meciurile din fața propriilor suporteri. În precedentele patru partide găzduite la Slatina, adversarii Unirii au două remize albe (cu Chindia Târgoviște și cu CSC Șelimbăr) și două înfrângeri la același scor, 1 – 2 (cu Unirea Dej și cu Gloria Buzău).

Golaverajul de pe propriul teren indică mai degrabă lipsă de inspirație în careul advers, doar 2 goluri marcate față de 4 primite.

De partea cealaltă, singura echipă neînvinsă din Liga 2 are în cele cinci meciuri de pe terenuri străine trei victorii la scorul minim, 1 – 0 (CSM Reșița, Chindia Târgoviște și CSC Șelimbăr) și două remize, 1 – 1 la Mioveni și 0 – 0 la Dej, pentru un golaveraj de invidiat, un singur gol primit și patru marcate.

În precedenta deplasare de la Slatina, Unirea Slobozia a pierdut două puncte la ultima fază a meciului, fiind egalată la 1 în al patrulea minut al prelungirilor după ce deschisese scorul în minutul 73.

Related posts