Favorite Sport 

Adrian Mihalcea: „Sunt extrem de fericit că am câștigat. Mă simt excelent aici, Slobozia este în inima mea!”

Adrian Mihalcea, antrenorul principal al singurei echipe din Liga 2 care nu a pierdut în acest campionat, nu și-a ascuns bucuria la finalul meciului cu CSA Steaua București.

Circa 3.200 spectatori au exultat la finalul meciului cu CSA Steaua București pentru o victorie ce menține imaculată rubrica de înfrângeri a echipei ce conduce în clasament în Liga 2.

Meciul nu a fost deloc unul ușor pentru gazdele care s-au impus în  cel mai italian mod cu putință, scor 1 – 0, gol marcat de Serge Ekollo în minutul 68 al meciului.

Adrian Mihalcea și-a felicitat fotbaliștii pentru o victorie obținută în condițiile în care nu a putut să alinieze la start cel mai bun 11.

„Sunt extrem de fericit și de mulțumit pentru că am câștigat împotriva unei echipe bune, chiar dacă după un joc nu foarte spectaculos. Cred că noi am avut ocaziile mai mari de a înscrie. Știam valoarea celor de la Steaua, am suferit enorm dar cumva traseul de până acum ne-a dat încredere și în repriza a doua am marcat golul victoriei.”, a spus Adrian Mihalcea la interviul pentru www.digisport.ro  imediat după finalul partidei.

Mihalcea: „Ne gândim doar la play-off. Ce va fi după, va fi alt campionat!

Antrenorul principal atrage atenția că în ciuda locului 1 din Liga 2 și a unui avans de 9 puncte până la locul 7, primul sub linia de play-off, mai este mult de muncit pentru atingerea obiectivului, un loc în primele șase echipe la finalul sezonului regular.

Se pare că Slobozia îmi priește, e al treilea mandat aici, lumea mă lasă să îmi fac meseria, am stabilitate, am liniște și mă preocupă doar fotbalul. Și la Buzău am avut performanță, am jucat barajul de promovare, dar Slobozia este și în inima mea! (ADRIAN MIHALCEA, antrenor principal UNIREA Slobozia)

„Obiectivul este play-off-ul, ne axăm pe play-off, apoi vom vedea. E cu totul și cu totul alt campionat, eventual vom fi în play-off și vor fi numai meciuri ca acesta cu Steaua. Momentan suferim, nu avem un lot foarte mare, numeros și am fost nevoit să improvizez.”, a mai spus Mihalcea.

În etapa următoare, a 11-a, Unirea Slobozia va întâlni CSM Slatina, în deplasare, într-un meci programat luni, 30 octombrie, de la ora 15.30.

Related posts