Sport 

Unirea Slobozia, trei transferuri ofensive cu gândul la play-off

Unirea Slobozia a adus trei fotbaliști de atac pentru a întări lotul înaintea ultimelor trei meciuri din sezonul regular.

Unirea Slobozia a perfectat trei transferuri cu gândul la a prinde un loc în primele șase echipe, poziție de play-off ce ar scuti de orice emoții trupa lui Adrian Mihalcea.

Una dintre cele mai bine organizate echipe din Liga 2 în compartimentul defensiv, Unirea Slobozia a suferit de multe ori în fața porților adverse.

Este și motivul pentru care echipa tehnică s-a orientat în pauza competițională spre fotbaliști cu profil ofensiv.

Cu obiectiv declarat un loc în primele 10 echipe la finalul sezonului regular, Unirea Slobozia mai are de jucat trei meciuri din care vrea să adune nouă din nouă puncte puse în joc.

Două deplasări (la Brăila și la Călărași) și un meci pe teren propriu (cu Ripensia Timișoara) pot aduce în cazul a trei victorii dacă nu un loc în play-off măcar liniștea necesară pentru partea secundă a campionatului, atunci când obiectivul este unul singur, rămânerea în Liga 2.

Doi atacanți și un mijlocaș ofensiv, noutățile de la Unirea Slobozia

În cele 16 meciuri jucate Unirea a marcat 21 de goluri, prea puține față de multitudinea de ocazii create și nefructificate, șanse ratate ce au însemnat mai puține puncte în clasament.

Este ceea ce-și dorește antrenorul Adrian Mihalcea să repare pentru partea secundă a sezonului competițional.

Atacantul Vadim Gulceac, 23 ani, fotbalist din Republica Moldova (în fotografie alături de antrenorul Adrian Mihalcea), a semnat cu Unirea Slobozia și va juca la echipa din Bărăgan după ce a evoluat în toamnă la Petrocub Hîncești, locul 2 în campionatul Republicii Moldova. Vârful de atac a marcat în acest sezon pentru echipa de peste Prut 9 goluri în 18 meciuri jucate.

Alături de el, în compartimentul ofensiv va juca pentru Unirea Slobozia atacantul de 21 ani Cezar Gherghiceanu, venit de la CSA Steaua București. Fotbalistul are meciuri la formația spaniolă Murcia U19, a trecut pe la la Turris Turnu-Măgurele și a evoluat un an și jumătate la Farul Constanța.

Pe o poziție ceva mai retrasă va juca mijlocașul ofensiv de 19 ani Robert Silaghi. Meciurile foarte bune făcute sezonul trecut la Farul Constanța i-au adus prezențe în naționala României U18. Jucătorul aparține formației CFR Cluj și în toamnă a jucat în Liga III pentru echipa a doua a campionilor României.

Related posts