Favorite Social 

URBAN Slobozia execută lucrări de spălare a rețelelor de apă. Este recomandat să nu folosiți mașina de spălat!

URBAN Slobozia va efectua de luni până joi operațiuni de spălare a rețelelor de alimentare cu apă din municipiul Slobozia.

URBAN Slobozia, operator regional de apă și apă uzată, anunță consumatorii din municipiul Slobozia că începând de luni, 30 octombrie, vor fi efectuate operațiuni de spălare a rețelelor de apă.

Luni, 30 octombrie, și marți, 31 octombrie, lucrările de curățare a rețelelor de apă se vor efectua în intervalul 08.00 – 17.00, în CARTIERUL IONEL PERLEA din Slobozia.

Lucrări similare vor avea loc, începând de marți, și în unul dintre cele mai mari cartiere din municipiul reședință de județ.

Marți, 31 octombrie, miercuri, 1 noiembrie, și joi, 2 noiembrie, lucrările de curățare a rețelelor de apă se vor efectua în intervalul 08.00 – 17.00 în CARTIERUL SLOBOZIA NOUĂ.

În această perioadă, anunță URBAN, vor apărea creșteri ale turbidității apei și, în intervalul orar precizat, se recomandă ca apa de la robinete să fie folosită doar în scop menajer.

„În zilele în care se efectuează lucrări de spălare a conductelor de apă potabilă nu folosiți mașinile de spălat decât în cazul în care la robinet apa este limpede! În timpul spălării conductelor pot apărea turbidități datorate antrenării impurităților de pe țevi. Aceste lucrări se efectuează pentru creșterea calității serviciilor furnizate de SC URBAN SA Slobozia. ”, transmit cei de la URBAN Slobozia.

Related posts