Eveniment Favorite Social 

URBAN Slobozia intervine în regim de urgență pentru înlăturarea efectelor furtunii de miercuri noapte

URBAN Slobozia acționează în mai multe zone din municipiul Slobozia cu echipele de intervenție pentru îndepărtarea apei de pe carosabil.

URBAN Slobozia acționează în regim de urgență în mai multe zone din municipiul Slobozia după ce în ultimele ore au căzut cantități impresionante de precipitații.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că în urma precipitațiilor din ultimele ore la Stația Slobozia s-au înregistrat precipitații ce au însumat 61,6 litri/metru pătrat.

Mai mult decât se anticipa miercuri dimineață, atunci când s-a instituit codul portocaliu de instabilitate atmosferică valabil în Ialomița până la ora 23.00.

Previziunile meteorologilor au fost date peste cap și în cursul nopții de miercuri spre joi, în zona Slobozia a fost emis un mesaj de timp RO – Alert: alertă extremă ce anunța peste 35 litri/mp într-un interval de doar 50 minute, în intervalul 00.30 – 01.20!

Echipele de intervenție SC URBAN SA sunt pe teren și ajută la îndepărtarea apei de pe carosabil. Vă aigurăm de întreaga noastră disponibilitate în rezolvarea cât mai rapidă a tuturor aspectelor și neplăcerilor apărute în urma precipitațiilor! (URBAN Slobozia)

Bazinele de apă pluvială ale URBAN Slobozia sunt pline

Stațiile de Pompare apă pluvială (Cărămidar, Stația Pluvială 2) funcționează de miercuri noapte la capacitate maximă iar bazinele de stocare apă pluvială sunt în acest moment pline.

„Vă reamintim că sistemul de preluare a apelor pluviale în Slobozia este subdimensionat atunci când precipitaţiile depăşesc 20 – 25 l/mp și se ivesc decalaje în preluarea apelor pluviale.”, au anunțat joi dimineață reprezentanții operatorului regional de apă și apă uzată.

Related posts