Agricultură Eveniment Favorite Politică 

Raluca Dumitrescu: „Bărăganul trebuie să redevină motorul agriculturii românești!”

Raluca Dumitescu, deputat PSD de Ialomița, vede în FarmConect România locul unde fermierii, cei ce procesează și consumatorii se reunesc în interesul dezvoltării agriculturii.

Raluca Dumitrescu, membru al Comisie pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii din cadrul Camerei Deputaților, salută inițiata organizării la Slobozia a târgului agricol anual FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești.

Bărăganul trebuie să redevină motorul agriculturii românești! FarmConect România oferă multe oportunități fermierilor și celor care procesează produsele agricole. Doar împreună pot contribui la dezvoltarea sustenabilă a sectorului agro-alimentar, a mediului rural, a comunităților locale dar și a economiei regionale.”, este de părere Raluca Dumitrescu.

PSD a stabilit siguranța alimentară drept prioritate națională și se implică activ în agricultura românească, ultimul exemplu în acest sens este extinderea programului de susținere cu subvenții, prin „Programul de 5 ori subvenția”.

Sunt foarte bucuroasă să fiu la FarmConect alături de numeroși producători locali ialomițeni de hrană și de materii prime pentru industrie, fabricanți și comercianți de utilaje agricole și tehnologii digitale esențiale pentru o agricultură performantă, așa cum ne-o dorim cu toții. (RALUCA DUMITRESCU, deputat PSD de Ialomița)

Raluca Dumitrescu felicită implicarea Consiliului Județean Ialomița în organizarea FarmConect România, ediția 2023, entitate ce s-a alăturat în acest an Primăriei Municipiului Slobozia.

Fiecare dintre cele două instituții au alocat câte 500.000 lei pentru FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești, eveniment de promovare a agriculturii românești.

Este binevenită implicarea instituțiilor publice în organizarea târgului. Cum produsul intern brut al județului Ialomița este strâns legat de agricultură, nu este suficient să producem doar materia primă ci trebuie să și procesăm iar apoi să comercializăm produsele finite. Doar așa vom crește valoarea producție de câmp.”, a mai spus Raluca Dumitrescu.

Related posts