Sport 

VICTORIE ŞI CALIFICARE: Unirea Slobozia merge „ceas” în Cupa României

ÎN FORMĂ. Unirea Slobozia a câştigat miercuri după-amiază în deplasare cu scorul de 3 – 2 pe terenul formaţiei CSM Olteniţa un meci ce a contat pentru faza a treia naţională a Cupei României şi a ajuns la trei victorii din trei meciuri oficiale.

Trupa lui Enache Costea şi-a luat tare adversarii şi după un prim sfert de oră perfect avea avantaj dublu prin golurile reuşite de Florinel Ibrian (lovitură de cap din interiorul careului mic) şi Constantin Toma (din lovitură de la 11 metri).

Pe fondul unei dominări teritoriale evidente, gazdele şi-au procurat până la pauză un gol marcat de Turbatu însă din minutul 51 atacantul Marian Şerban a refăcut diferenţa de două goluri de pe tabelă. Au urmat ratări la poarta gazdelor printre care s-a strecurat şutul senzaţional prins de Peptănuş în minutul 84 iar finalul a fost mai tensionat decât îşi doreau oaspeţii dar până la urmă nu s-a mai întâmplat nimic şi Unirea Slobozia merge mai departe în Cupa României pentru faza a IV-a programată pe 12 septembrie.

Unirea vrea să repete în acest sezon isprava de ediţia trecută a Cupei României, atunci când a fost eliminată din optimile de finală de formaţia de primă ligă CSMS Iaşi într-un meci disputat pe stadionul municipal din Slobozia după ce reuşise să elimine surprinzător pe Dunărea Călăraşi, lider autoritar la acel moment în eşalonul doi, echipă ce avea să promoveze apoi în Liga 1.

 

 

Related posts