Favorite Sport 

VINERI, ORA 16.00, SLOBOZIA: Unirea Slobozia îşi măsoară forţele cu divizionara secundă Dacia Unirea Brăila

AMICAL. Obligată să stea după ce adversara din liga a treia Arsenal Malu s-a retras din campionat, echipa de fotbal Unirea Slobozia îşi invită suporterii la un meci de verificare în compania formaţiei care ocupă locul 9 în liga a doua.

Unirea Slobozia a impresionat în meciul de verificare cu Viitorul Contanţa, liderul la zi al campionatului naţional fiind ţinut în şah la sfârşitul săptămânii trecute în moderna bază sportivă de la Ovidiu într-o partidă încheiată cu scorul de 3 la 3, goluri marcate pentru echipa noastră de Marc Khalil, Mihai Adăscăliţei şi Robert Pîslaru. Pentru că în acest week-end echipa nu se deplasează să joace meciul oficial cu Arsenal Malu giurgiuvenii retrăgându-se din campionat, antrenorul Ion Ionescu a decis să-şi ţină jucătorii în priză într-un meci amical în compania formaţiei Dacia Unirea Brăila, şi ea obligată să stea în etapa din liga a doua după ce adversara CSM Râmnicu Vâlcea a declarat forfait.

„Îi invităm pe suporteri să vadă un meci cu o formaţie din liga secundă, meci de verificare în care vor fi trimişi pe teren tinerii fotbalişti din lotul Unirii Slobozia, parte dintre ei deja titulari.”, prefaţează meciul de astăzi Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea 04 Slobozia. De partea cealaltă, Claudiu Pânzaru, antrenorul oaspeţilor, vede la fel de util meciul cu Unirea: „Va fi un meci benefic ambelor tabere şi mi-aş dori să fie un meci deschis şi frumos din moment ce nu există presiunea specifică unui meci oficial.” Dacia Unirea Brăila va deplasa la Slobozia un lot de 16 fotbalişti, singurul fotbalist lăsat să se odihnească fiind Cosmin Nicoară, încă nerecuperat după o accidentare.

 

Related posts