Eveniment 

ACCIDENT ÎNTRE BEȚIVI: Doi șoferi beți din Sfântu Gheorghe s-au lovit cu mașinile în Malu

Un accident de circulație între doi conducători auto beți s-a produs aseară în localitatea Malu. Unul dintre ei abia se ținea pe picioare.

Doi șoferi de 38, respectiv 41 ani, s-au urcat beți la volan și au reușit să producă un accident de circulație soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Conducătorul auto de 41 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe, nu a păstrat distanța față de vehiculului din fața sa și l-a proiectat într-un cap de pod.

Polițiștii de la Secția de Poliție Rurală nr.6 din Ion Roată au ajuns la locul impactului și nu le-a venit să creadă când au văzut în ce stare sunt cei doi șoferi.

Întrucât se simțea de la distanță că se urcaseră la volan după ce băuseră, cei doi au fost testați cu aparatul Drager iar valorile indicate au fost impresionant de mari.

La unul dintre ei rezultatul a fost de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare suficientă pentru deschiderea unui dosar penal.

Colegul” de trafic a fost și mai breaz, cu o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi șoferi beți au fost transportați la Spitalul Urziceni în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei la momentul producerii accidentului.

În urma verificărilor s-a stabilit că unul dintre conducătorii auto avea permisul suspendat.

Ambii au rămas pietoni pentru 90 de zile și au și dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Related posts