Eveniment Favorite Politică 

PSD SLOBOZIA: Alexandru Potor este candidatul propus de PSD pentru funcția de primar la Slobozia

Alexandru Potor este alegerea social-democraților din conducerea PSD Ialomița pentru fotoliul de primar la municipiului reședință de județ.

Sondajele de opinie au cântărit decisiv. S-a ales notorietatea iar Alexandru Potor a fost primul din lista propusă de PSD celor intervievați.

Candidatul anunțat de PSD Ialomița a reușit să se impună în fața lui Marius Ștef, fostul director al Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița.

PSD Slobozia încearcă să-și păstreze funcția de primar al municipiului Slobozia și vine cu un candidat semi-surpriză.

Obișnuit să nu riște atunci când vine vorba de candidaturi publice, Alexandru Potor are serios de muncă pentru a confirma încrederea pusă în el de social-democrați.

Om de încredere al lui Marian Neacșu, fostul lider PSD Ialomița, Alexandru Potor nu a prins un loc de parlamentar în 2016 dar s-a lipit de alte funcții înalte în Ministere.

A fost mai întâi secretar de stat în Ministerul Agriculturii, unul dintre tinerii din echipa celebrului Petre Daea.

Buna imagine precum și implicarea în negocierile purtate de România pentru Politica Agricolă Comună după 2020 i-au atras antipatia fostului ministru care l-a determinat să renunțe la funcție.

Alexandru Potor a trecut apoi pe la TAROM, unde pentru o funcție de administrator ne-executiv în perioada ianuarie – februarie 2018 a încasat 10.968 lei.

Ulterior PSD Ialomița l-a propus și susținut pentru altă funcție de secretar de stat, de data aceasta la Ministerul Fondurilor Europene.

Președinte al FNGAL (Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală), Potor se laudă de fiecare dată când are ocazia cu fondurile europene atrase în ultimii ani de aceste entități.

Alexandru Potor va avea un adversar redutabil pentru Primăria Slobozia după ce PNL l-a anunțat drept candidat pe Dragoș Soare, consilier județean și secretar general al PNL Ialomița.

Related posts