Eveniment Favorite 

Accident mortal pe DN2: patru persoane și-au pierdut viața

Accident mortal pe DN2 petrecut în dimineața zilei de miercuri între localitățile Movilița și Sinești.

Un accident mortal s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri pe unul dintre cele mai periculoase drumuri naționale din țară.

În jurul orei 7.00, în condițiile unui carosabil uscat și vizibilitate bună, două autoutilitare și un autoturism au intrat în coliziune.

În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 4 persoane decedate. Pentru preluarea răniților la fața locului a venit un elicopter SMURD.”, a anunțat IPJ Ialomița prin purtătorul de cuvânt al instituției.

Din cauza accidentului circulația pe ambele sensuri a fost blocată.

Șase ambulanțe au ajuns la locul accidentului mortal

La fața locului s-au deplasat salvatorii din cadrul detașamentului ISU Urziceni cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

Au mai intervenit la locul accidentului de circulație cinci ambulanțe SAJ Ialomița dar și o ambulanță chemată de urgență din județul Ilfov.”, a comunicat ISU Ialomița.

Cele două persoane rănite grav în accidentul mortal produs pe DN 2 au fost transportate de urgență la spitale din București.

Polițiștii încearcă să afle care sunt cauzele producerii unui nou accident mortal pe DN2, București – Urziceni, un adevărat drum al morții, sector în care au loc periodic grave accidente de circulație. (FOTO: IPJ Ialomița și ISU Ialomița)

Related posts