Favorite Sport 

Unirea Slobozia, eliminată din Cupa României după ce a dominat copios Politehnica Timișoara

Unirea Slobozia nu reușește calificarea în optimile Cupei României deși a jucat mult mai bine decât adversara sa.

Unirea Slobozia este eliminată din Cupa României după un meci în care a dominat copios Politehnica Timișoara dar a fost amendată decisiv la minge bubuită la întâmplare de oaspeți.

Echipa antrenată de Adrian Mihalcea pierde la limită, scor 0 – 1, cu echipa din Banat și continuă seria de meciuri cu rezultate neconvingătoare.

Oaspeții au jucat la păstrarea rezultatului în prima jumătate a meciului

Unirea Slobozia a arătat în primele minute că este echipa pozitivă de pe teren, cu dorința de a construi ofensiv.

De partea cealaltă, Politehnica Timișoara s-a prezentat la Slobozia decisă să țină jocul cât mai departe de propriul careu. Și, dacă se poate, să lovească pe un contraatac.

Ibrian, șut din unghi în minutul 11, minge deviată în corner, și Suciu, șut pe mijlocul porții în minutul 22, după un corner bine executat de Toma, au semnat primele ocazii pentru Unirea.

Politehnica Timișoara putea deschide scorul împotriva cursului jocului în minutul 27: corner executat de Zaluschi, Mera recentrează cu capul și Bocșan, nemarcat la 8 metri, trage aiurea peste transversală.

Finalul de repriză găsește oaspeții bine înghesuiți în propriul careu. În minutul 42 mingea circulă pe traseul Ibrian – Greu – Cruceru și ultimul trage de la 18 metri la un metru de bara din dreapta.

În ultimul minut Greu deviază cu capul spre tânărul Bolohan care șutează pe lângă poartă din colțul careului mic.

În al treilea minut al primei părți Toma pătrunde pe stânga, pasează în spate la Trașcu și acesta trage cu sete, fără preluare, peste transversală.

Unirea Slobozia, sancționată la o degajare la întâmplare

Adrian Mihalcea i-a trimis pe teren imediat după odihnă pe Stoica, Mustacă și Dorobanțu pentru a menține presiunea pe poarta Politehnicii Timișoara.

Stoica recuperează în banda dreaptă în minutul 48, îi pasează lui Greu, acesta prelungește la Mustacă, nou-intratul face un dribling scurt și trage de la 10 metri puțin peste vinclul din dreapta.

Unirea Slobozia presează, fundașii joacă aproape de centrul terenului și această poziționare avea să-i coste scump.

În minutul 68, pe un atac pozițional al gazdelor, mingea este degajată la întâmplare de defensiva oaspeților, fundașii Unirii se opresc și invocă o poziție afară din joc a lui Ursu, acesta urmărește mingea și îl lobează pe Poiană de la 18 metri.

Politehnica Timișoara se trezește în avantaj pe tabelă după unicul șut pe spațiul porții expediat și, instantaneu, jucătorii de la Unirea Slobozia își pierd busola.

Gazdele mai au doar două șarje ofensive rămase fără rezultat. Mai întâi, în minutul 83 Stoica îi trimite în adâncime atacantului Turcu, abia intrat pe teren, și șutul acestuia trimite mingea foarte puțin peste bara transversală.

Cinci minute mai târziu, corner de pe stânga executat precis de Toma, același Turcu reia cu capul de la 8 metri și portarul Devenish are intervenția meciului agățând mingea chiar lângă bara din stânga.

În prelungirile meciului nervii cedează, Hațegan îl faultează pe Lazăr, fundașul Unirii reacționează și îl trântește pe adversar și amândoi văd cartonaș roșu direct.

Unirea Slobozia își încheie parcursul în Cupa României după ce este eliminată de Politehnica Timișoara (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!) și va juca în campionat duminică, 26 septembrie, de la ora 11.00, pe teren propriu, cu AFC Hermannstadt.

UNIREA Slobozia: Poiană – Ibrian, Lazăr, Perju, Toma, Cruceru, Suciu, Bolohan, Greu, Matei, Ivan. Au mai jucat: Trașcu, Stoica, Dorobanțu, Mustacă, Turcu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

POLITEHNICA Timișoara: Devenish – Pamfile, Mera, Moțiu, Bocșan, Ignea, Lazăr, Minteuan, Zaluschi, Bîrnoi, Gerbi. Au mai jucat: Oancea, Scutaru, Sofran, Ursu, Hațegan. Antrenor: Dorin Toma.

Related posts