Eveniment 

ACCIDENT MORTAL: Poliția încearcă să-l identifice pe bărbatul omorât într-un accident de circulație la Slobozia

Polițiștii din Slobozia nu au reușit încă să afle cine este bărbatul victimă a unui accident mortal pe DN 2A la ieșirea din municipiu spre Constanța care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Accidentul mortal a fost provocat de un tânăr de 23 ani din Ciulnița. Aflat la volanul unui autoturism, acesta a fost surprins de apariția pe partea carosabilă a unui bărbat ce se deplasa în aceeași direcție de mers.

După cum relatează conducătorul auto, mașina pe care o conduce l-a acroșat din spate pe bărbat și l-a aruncat pe carosabil.

Rănile provocate i-au adus acestuia decesul la locul accidentului rutier iar trupul neînsuflețit a fost luat preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Conducătorul auto a fost testat la fața locului și rezultatul a fost negativ în ceea ce privește consumul de alcool.

Întrucât polițiștii au considerat că tânărul șofer nu prezenta indicii că ar fi consumat substanțe interzise nu a fost testat în acest sens.

El a fost totuși dus la Spitalul Județean de Urgență Slobozia și i-au fost recoltate mostre biologice iar pe numele său a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Polițiștii așteaptă rezultatele buletinului de sânge pentru a stabili dacă cel aflat la volan consumase băuturi alcoolice ori alte substanțe interzise.

În paralel caută să afle identitatea victimei, asupra bărbatului omorât nefiind găsit vreun act de identitate ori înscris ce să ajute la identificarea sa.

Related posts