Eveniment Favorite 

Accident rutier mortal la Coșereni

Accident mortal miercuri pe DN2 în urma căruia un bărbat de 63 ani și-a pierdut viața după ce două autoutilitare s-au lovit.

Accident rutier grav în interiorul comunei Coșereni în urma căruia un pasager aflat într-o autoutilitară a murit iar șoferul acesteia a ajuns cu răni grave la spital.

Impactul dintre cele două autovehicule s-a produs miercuri, în jurul orei 14.30. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Constanța, conducea o autoutilitară și într-o intersecție de pe raza comunei Coșereni, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Slobozia.

În cele două mașini se aflau patru persoane, una dintre ele rămânând încarcerată în urma impactului. Echipajul de descarcerare chemat de urgență la fața locului a acționat pentru extragerea acesteia din interiorul autoutilitarei iar pentru pasagerul aflat în stop cardio-respirator toate manevrele de resuscitare s-au dovedit inutile.

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 63 de ani, pasager al primului autoturism, precum și vătămarea corporală a șoferului în vârstă de 43 de ani, care a fost transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Ialomița.

Cercetările legate de accidentul de la Coșereni sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.(FOTO: IPJ Ialomița și ISU Ialomița)

Related posts