Eveniment 

Accident rutier mortal la Movilița

Accident rutier mortal în seara zilei de duminică în localitatea Movilița. Un pieton a fost lovit pe când traversa prin loc nepermis și și-a pierdut viața.

Accident mortal într-una dintre cele mai periculoase zone de pe DN2, sector de drum aflat în județul Ialomița unde, de obicei, se circulă cu viteză mai mare decât limita legală în interiorul localității.

Un pieton a traversat neregulamentar, prin loc nepermis, duminică seară, în jurul orei 18.00, pe raza localității Movilița și a fost accidentat mortal.

El a fost lovit de un autoturism condus regulamentar de un conducător auto care, pe fondul întunericului, nu l-a văzut la timp pentru a-l ocoli pe pietonul imprudent.

Aruncat la distanță față de locul impactului, omul a suferit răni care nu le-au permis celor pe de echipajul de Ambulanță ajuns în scurt timp la locul accidentului să-i mai salveze viața.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest ce a indicat că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

El va fi cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Movilița, alt accident soldat cu victime în urmă cu doar patru zile

Tot în Movilița, pe data de 23 decembrie, și tot după lăsarea întunericului, la ora 19.00, s-a produs un alt accident mortal în care au fost implicați pietoni.

Două femei au fost lovite de un conducător auto chiar în momentul în care traversau strada prin loc special amenajat și marcat corespunzător.

O victimă a fost transportată la spitalul din Urziceni, pentru îngrijiri medicale, iar cea de-a doua a decedat la locul accidentului.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând o valoare negativă, și va fi cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

DN2 București – Urziceni este cunoscut ca un drum deosebit de periculos atât pe porțiunile dintre localități cât și în interiorul acestora.

Lipsa de vizibilitate pe timp de noapte ori numărul mic al trecerilor de pietoni, completate de neatenție și viteză prea mare, generează periodic accidente rutiere soldate cu morți și răniți grav.

Vaccinul anti-Covid-19, cum a fost testat pe oameni și ce efecte adverse poate declanșa

Related posts