Eveniment Favorite Social 

Acțiune în forță pe străzile din Slobozia

Acțiune în forță desfășurată de Poliție, Jandarmerie și Poliția Locală pe străzi din municipiul Slobozia.

Acțiune în forță cu efective mărite la Slobozia în seara zilei de sâmbătă. Forțe de ordine din Poliție, Jandarmerie și Poliția Locală au desfășurat controale atât în rândul participanților la trafic cât și la mai mulți agenți economici.

Oamenii legii au urmărit prevenirea criminalității, menținerea ordinii și liniștii publice dar și reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii polițiștii au acționat în special în zonele unde se produc aglomerări de persoane și pe principalele artere de pe raza municipiului Slobozia.

Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 100 de persoane și controlate 24 de autovehicule. Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 34 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 10.000 de lei.

Amenzile au fost aplicate atât pentru încălcarea normelor rutiere cât și pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar ca măsuri complementare a fost reținut 1 permis de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Totodată, în cadrul controalelor au fost verificate 11 societăți comerciale de pe raza municipiului Slobozia, pe linia legalității desfășurării actelor de comerț.”, a transmis duminică IPJ Ialomița. (FOTO: IPJ Ialomița)

Related posts