Sănătate 

ACŢIUNE PENTRU SĂNĂTATE: „Promenada Inimilor” vă invită la o plimbare în parcul central din Slobozia

MIŞCARE. Rotary Club Slobozia şi Primăria Slobozia invită toţi locuitorii municipiului la o plimbare pe un traseu de aproximativ 3 kilometri în cadrul ediţiei cu numărul 5 a evenimentului „Promenada Inimilor”.

Copii, părinți și bunici, sunteți cu toții așteptați sâmbătă, 30 septembrie, începând cu ora 10.00 la Ciupercuța din parcul de la Catedrală pentru o zi plină de surprize în cadrul evenimentului “Promenada Inimilor”! Invitaţia este lansată de Rotary Club şi Primăria Slobozia tuturor locuitorilor municipiului reşedinţă de judeţ pentru a parcurge împreună un traseu marcat de aproximativ 3 km în cadrul unui program național aflat deja la a V-a ediție. Scopul acțiunii este de a promova mișcarea, deoarece 30 de minute de mers pe jos în ritm alert, de 5 ori pe săptămână pot aduce nenumărate beneficii sănătății, prevenind mai ales apariția afecțiunilor cardiovasculare.

„Nu staţi pe gânduri şi oferiţi importanţă sănătăţii dumneavoastră! Vă aşteptăm sâmbătă, de la ora 10.00, ca în cadrul evenimentului „Promenada Inimilor” să ne plimbăm 3 kilometri prin parcul central din Slobozia!” (ROTARY CLUB SLOBOZIA)

„În fiecare an am constatat cu bucurie că numărul participanţilor a crescut. Asta înseamnă că apelul nostru la mişcare pentru sănătate a avut ecou şi foarte mulţi dintre participanţi şi-au inclus în programul de zi cu zi plimbări pe distanţe mai lungi ori mai scurte, este un plus pentru sănătate care nu costă.”, spun organizatorii evenimentului. Dincolo de plăcerea unei plimbări de un ceas pe aleile parcului central din Slobozia la final fiecare participant care a parcurs integral traseul are posibilitatea de a participa la o tombolă în urma căreia poate pleca acasă nu pe joc, aşa cum a venit, ci pe o bicicletă nou-nouţă!

 

 

Related posts