Favorite Sport 

Adrian Mihalcea: „Faptul că am ajuns în play-off e ca o promovare pentru Unirea Slobozia”

Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Unirea Slobozia, este în al nouălea cer după ce echipa sa a ajuns în primele 6 formații din Liga 2.

Adrian Mihalcea era cel mai fericit om de la Unirea Slobozia după victoria repurtată de fotbaliștii săi cu Ripensia Timișoara (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!) coroborată cu cele două rezultate favorabile de la Buzău și Miercurea Ciuc.

Unirea Slobozia pornea cu cele mai mici șanse în a prinde în loc în play-off dar un minunat joc al rezultatelor a făcut ca echipa din Bărăgan să guste din plin bucuria calificării în play-off.

Un loc în primele 6, sinonim cu înlocuirea emoțiilor privind evitarea retrogradării cu visul de a prinde un loc de baraj pentru promovarea în Liga 1.

Mihalcea: „E fantastic! Toată lumea va afla de Slobozia!”

Adrian Mihalcea și-a felicitat jucătorii pentru victoria din meciul cu Ripensia Timișoara, prima condiție pentru a spera la un loc în play-off.

Unirea Slobozia avea ca obiectiv să câștige în 2022 nouă puncte din trei meciuri și a făcut acest lucru pentru a intra în play-out fără grijile retrogradării.

Mai ales că amintirea acelei evitări de a ajunge în Liga 3 în ultimul minut al meciului de baraj cu Fotbal Comuna Recea îi apăsa pe mulți dintre fotbaliști.

Noi am avut obiectiv locul 10 la finalul sezonului regulat. Băieții au fost felicitați înainte de meci pentru parcursul din acest campionat.

Am avut strategia pentru trei meciuri, obiectiv 9 puncte, am realizat asta, și chiar dacă nu am fi mers în play-off am fi avut o liniște extraordinară și am fi pregătit anul următor mult mai bine.”, a spus Adrian Mihalcea imediat după meciul cu Ripensia, citat de www.liga2.prosport.ro.

Antrenorul echipei Unirea Slobozia spune că un loc în play-off vine ca un bonus pentru fotbaliștii care au tras tare tot campionatul și au sperat până în ultimul moment că echipa poate ajunge în primele 6.

E fantastic! E fantastic pentru că suntem o echipă dintr-un oraș mic, cu un buget sub primele 10 echipe, dar cu inimă mare, cu organizare bună.

Cu noroc, trebuie să recunoaștem, am reușit să prindem un loc în play-off, la masa bogaților am putea spune.

Toată lumea va afla de Slobozia, meciurile vor fi televizate, vor veni 2.000 de oameni în tribune, este extraordinar pentru noi.”, a spus antrenorul principal al echipei.

Acum suntem obligați să mergem mai departe. Ne-am atins obiectivul, trebuie să mergem mai departe. Dacă mergem la baraj, e fantastic, dacă nu reușim, aste e, pentru noi oricum e extraordinar. (ADRIAN MIHALCEA, antrenor principal UNIREA Slobozia)

Unirea Slobozia se gândește la barajul de promovare în Liga 1

Calificarea în play-off a schimbat din mers planurile antrenorului Adrian Mihalcea.

Deși pleacă la drum cu ultima șansă, fiind formația cu cele mai puține puncte dintre cele 6, tehnicianul visează la un loc de baraj unde se va juca promovarea în Liga 1.

Pentru noi, faptul că am ajuns în play-off e ca o promovare. Îmi doresc să dăm un baraj de promovare. Nu cred că putem promova direct, dar să ajungem la baraj… mai ales că Steaua nu are drept de promovare…

Un meci de baraj cu Dinamo? Va fi extraordinar de dificil, dar e departe să mă gândesc la asta. Eu le doresc celor de la Dinamo să se salveze fără baraj.”, a mai spus Adrian Mihalcea.

Related posts