Favorite Sport 

Adrian Mihalcea, supărat: Nu este normal să-i huiduim și să-i blamăm pe băieți!

Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Unirea Slobozia, este deranjat de reacția anumitor spectatori la partida pierdută cu Petrolul Ploiești.

Adrian Mihalcea a recunoscut după meciul pierdut de Unirea Slobozia pe teren propriu cu Petrolul Ploiești că echipa sa a jucat slab și că doar cu mare noroc ar fi putut obține un punct.

Antrenorul principal al echipei spune că era inevitabil să apară și o înfrângere după ce echipa a avut doar rezultate pozitive în Liga 2 și a câștigat ambele confruntări din Cupa României.

Adrian Mihalcea: Lucrul acesta mă supără. Nu e ok!

Opt meciuri a durat invincibilitatea echipei Unirea Slobozia și a fost de ajuns primul meci pierdut, scor 0 – 2 cu Petrolul Ploiești, pentru ca unii suporteri să înceapă să vocifereze și să facă echipa din tribune.

Apostrofările la adresa fotbaliștilor au ajuns și la urechile antrenorului iar acesta le-a luat apărarea jucătorilor săi.

Este prima înfrângere. Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ și să înțelegem cu toții unde ne este locul. Lumea este dornică să ajungem în Liga 1 dar nu este chiar așa de ușor.

Dacă după prima înfrângere îi huiduim și îi blamăm pe băieți nu este ok și lucrul acesta mă supără.

Noi știm unde ne este locul, vrem să creștem, suntem într-o poziție destul de bună și nu este normal să apară astfel de momente din partea unora, mai ales că venim după o serie de rezultate foarte bune.”, a spus Adrian Mihalcea după meciul cu Petrolul Ploiești.

Unirea Slobozia ocupă locul 6 în Liga 2 și va juca joi în deplasare cu Concordia Chiajna, formație care ocupă în acest moment primul loc în al doilea eșalon fotbalistic.

Săptămâna viitoare, miercuri, 22 septembrie, de la ora 16.30, Unirea Slobozia joacă pe teren propriu cu Politehnica Timișoara pentru a se califica în optimile Cupei României.

Related posts